GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε η πτήση «Γολγοθάς» προς Αστάνα

Με τις ευχές των οπαδών τους για θετικό αποτέλεσμα αναχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με προορισμό την Αστ...


Με τις ευχές των οπαδών τους για θετικό αποτέλεσμα αναχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με προορισμό την Αστάνα, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν την Σαχτέρ Γκαραγκαντί για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.
Η «ασπρόμαυρη» αποστολή αναμένεται να φτάσει μετά από έξι ώρες (!) στο Καζακαστάν, όπου ο καιρός είναι καλός, αλλά η θερμοκρασία αγγίζει τους -9 βαθμούς κελσίου.
Κατά την συγκέντρωσή τους οι Θεσσαλονικείς δεν προχώρησαν σε δηλώσεις, κατευθύνθηκαν στον χώρο αναμονής του αεροδρομίου και έδειχναν να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Άρη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αναβολής της αναμέτρησης, αφού το «Astana Arena» είναι υπερσύγχρονο είναι εφοδιασμένο με θερμαινόμενο τάπητα και η οροφή – εφόσον χρειαστεί – μπορεί να κλείσει.
Στην «ασπρόμαυρη» αποστολή αποτελούν οι Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Νέτσιντ.
Εκτός αποστολής έμειναν ο Μιγκέλ Βίτορ, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, και ο Λίαμ Λόρενς που παρουσίασε ενοχλήσεις στη γάμπα.
Επίσης, αποκλείστηκε ο εκτός πλάνων Ινίγο Λόπεθ με πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη, όπως και ο Χακόμπο Σανθ, που πάντως προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα μετά τη λήξη της τιμωρίας του. Στην αποστολή επέστρεψε ο Σωτήρης Νίνης μετά την απουσία του από αυτή κόντρα στον Άρη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση