GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νύχτα τρόμου στο κάστρο του κόμη Δράκουλα

Αμερικανοί και Σέρβοι τουρίστες θα περάσουν τη νύχτα του Halloween στο κάστρο του κόμη Δράκουλα στην Τιχτούτα Πας, στη βόρεια Ρουμανία, ε...

Αμερικανοί και Σέρβοι τουρίστες θα περάσουν τη νύχτα του Halloween στο κάστρο του κόμη Δράκουλα στην Τιχτούτα Πας, στη βόρεια Ρουμανία, επίσκεψη που αποτελεί πλέον παράδοση για τους φανατικούς θαυμαστές της ομώνυμης νουβέλας του συγγραφέα του τρόμου, Μπραμ Στόκερ.

Οι οικοδεσπότες έχουν ήδη κάνει τις προετοιμασίες για διανυκτέρευση σε σκηνές γύρω από τη φωτιά, για τη συνάντηση με το Βαμπίρ - Κόμη Δράκουλα και για ένα ολονύχτιο πάρτι.

"Έχοντας ως ορόσημο το αξέχαστο απόσπασμα από τη νουβέλα 'Δράκουλας'- Διάβασα ότι κάθε κάθε γνωστή δεισιδαιμονία στον κόσμο συγκεντρώθηκε στο πέταλο των Καρπαθίων, σαν να είναι το κέντρο κάποιου είδους φαντασιακής δίνης- θέλουμε να να δημιουργήσουμε την ίδια ατμόσφαιρα της αγωνίας και του φόβου που αισθάνθηκε ο δικηγόρος του Κόμη Δράκουλα κατά την επίσκεψή του στην Τρανσυλβανία" τόνισε η Άνα Μαρία Μούσκαρ, η οποία διοργάνωσε την εκδήλωση.

Οι τουρίστες θα δοκιμάσουν το ελιξίριο της αιώνιας ζωής, νεότητας και ομορφιάς, θα κάνουν ένα ταξίδι μέσα στο τούνελ του τρόμου, θα εξαγνιστούν κοντά στην τεράστια φωτιά, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν το πνεύμα του Κόμη Δράκουλα, τα μεσάνυχτα, ακριβώς εκεί όπου αναπαύεται και φυσικά θα φάνε, θα πιουν, θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν έως τα ξημερώματα, δήλωσε η διοργανώτρια της βραδιάς.

Το μενού της νύχτας Halloween σέβεται την παράδοση και περιλαμβάνει εξαιρετικά εδέσματα από την Τρανσυλβανία, μπρουσκέτες, ποικιλία από ψητά κρέατα, κόκκινο κρασί και για επιδόρπιο το φρούτο του πειρασμού, το μήλο.

Το Κάστρο του Δράκουλα στην Τιχούτα Πας βρίσκεται σε υψόμετρο 1.116 μέτρων στην οροσειρά Μπαργκάου.

Η περιοχή επιλέχθηκε από τις αρχές της επαρχίας Μπίστριτα για να ανεγερθεί, τη δεκαετία του 1980, ένα ξενοδοχείο ακριβώς στην περιοχή που περιγράφει ο Μπραμ Στρόκερ στο έργο του ως το μέρος στο οποίο βρισκόταν το κάστρο του διάσημου Βαμπίρ Κόμη Δράκουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση