GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έχουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει «παιχνιδάκι» του τις ανατροπές, όπως αυτή και χθες κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και ο Κώστας Σλούκας στάθηκε ...


Ο Ολυμπιακός έχει κάνει «παιχνιδάκι» του τις ανατροπές, όπως αυτή και χθες κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στον χαρακτήρα που δείχνει πλέον η ομάδα του.
Αφού λοιπόν ο διεθνής γκαρντ τόνισε δεν θέλησε να δώσει στους “ερυθρόλευκους” τον τίτλο του φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο της Ευρωλίγκας -παρά το 3/3- αναφέρθηκε και στις 3 τάπες που έκανε στον αγώνα, αλλά και στην καθοριστική φάση στο τέλος με το τρίποντο που επιχείρησε ο Ντιλέινι.
Αναλυτικά όσα είπε στο κανάλι της ΚΑΕ:
Για τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στο Σ.Ε.Φ.: «Είχαμε πει ότι είναι ένα παιχνίδι με πολλές παγίδες. Νομίζω φάνηκε στο γήπεδο, γιατί ήταν ομάδα του προπονητή. Προηγηθήκαμε 15 πόντους, είχαμε μεγάλο νεκρό διάστημα και βρεθήκαμε στο τέλος να κυνηγάμε. Αυτό που κρατάμε είναι μόνο τη νίκη και το χαρακτήρα, που δείξαμε πάλι, μεγάλης ομάδος».

Για τις 3(!) τάπες, εκ των οποίων η τελευταία πάνω στον Μάλκομ Ντιλέινι στο τρίποντο της πιθανής ισοφάρισης: «Εντάξει, απλά έτυχε. Προσπάθησα να ακολουθήσω τις εντολές του προπονητή. Ξέραμε ότι ο Ντιλέινι είναι καλός σουτέρ και πατάει γρήγορα να σουτάρει. Εντάξει, ήμουν συγκεντρωμένος σε κάποιες φάσεις. Έτυχε κιόλας να κάνω και κοψίματα, έτσι; Δεν είμαι ο καλύτερος στον τομέα. Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και προχωράμε πλέον με 3/3»

Για το αν έκανε φάουλ στον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ: «Όχι, δεν τον ακούμπησα καθόλου εκεί. Απλά λίγο τη μπάλα τού βρήκα και κακώς διαμαρτυρόταν».
Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί για την πρώτη θέση του γ” ομίλου: «Όχι, δε νομίζω ότι κοιτάμε κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός κοιτάει παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Ο βασικός του στόχος ήταν στην αρχή να περάσει στην επόμενη φάση και νομίζω είναι σε καλό δρόμο»
Για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου: «Πολύ δυνατή έδρα. Είναι ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι».
Πηγή: Sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Έκαναν 30 χρόνια για να βρουν τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, δεν έχουν εξιχνιάσει τόσες τρομοκρατικές οργανώσεις και δολοφονίες ( Μαρφίν, Γκιόλια ) κλπ, και τώρα έχουν την εν ψυχρώ δολοφονία 2 νέων ( άσχετα αν διαφωνεί κανείς εντελώς με το κόμμα τους ή με την ιδεολογία τους )! Και κανένας δεν θα παραιτηθεί ; Κανείς δεν έχει ευθύνες ; Ποιοι θεωρούσαν όλα τα μέλη και τους ψηφοφόρους της Χ.Α ως "εγκληματική οργάνωση" και τους στοχοποίησαν στα μάτια των γνωστών-αγνώστων ;

    Σήμερα κιόλας θα πρέπει κυβέρνηση και Υπουργός να παραιτηθούν και να πάμε σε πρόωρες εκλογές.

    Μέσα σε τέτοιο φορομπηχτικό κλίμα και σε κλίμα έντασης-πίεσης προς την Ελληνική Κοινωνία, ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει τη λύση, οδηγώντας σε μονοψήφια νούμερα την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση