GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι παντρεμένες που… δεν έχουν βρει τον «κ. Τέλειο»

Πιστεύουν ότι ακόμη δεν έχει έρθει στη ζωή τους ο ιδανικός άντρας. Σχεδόν το ένα τρίτο των παντρεμένων γυναικών δηλώνει ότι… δεν έχει ...

Πιστεύουν ότι ακόμη δεν έχει έρθει στη ζωή τους ο ιδανικός άντρας.

Σχεδόν το ένα τρίτο των παντρεμένων γυναικών δηλώνει ότι… δεν έχει βρει τον «κ. Τέλειο», σε αντίθεση με τους άντρες, οι οποίοι εμφανίζονται ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την επιλογή τους για το έταιρόν τους ήμιση.

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε σε 1.000 ενήλικες, ενώ οι περισσότερες γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι αγαπούσαν τους συζύγους τους, το 31% αυτών δήλωσε ότι εξακολουθούσε να αναζητά τον… ιδανικό σύντροφο και πως ένιωθαν έλξη για άλλους άντρες.

Από την άλλη, οι αφοσιωμένοι άντρες σύζυγοι, δήλωσαν σε ποσοστό 69% ότι είχαν σίγουρα βρει τη «Μία και Μοναδική» και πως ήταν ευτυχισμένοι στο γάμο τους.

Η πλειοψηφία των γυναικών που παραδέχτηκε ότι, παρότι είναι παντρεμένες δε θεωρούν τους άντρες τους ως την ιδανικότερη επιλογή, ανέφερε ότι αυτό εξηγείται εύκολα από το γεγονός ότι νιώθουν έλξη για άλλους άντρες.

Ωστόσο, το 83% επέμεινε ότι θα παραμείνει πιστό στο σύντροφό του… μέχρι (και αν) βρεθεί ο «κ. Τέλειος»!

Όσοι άντρες παραδέχτηκαν κι εκείνοι από την πλευρά τους, ότι δεν παντρεύτηκαν την ιδανική γυναίκα, δικαιολογήθηκαν επίσης λέγοντας ότι αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι νιώθουν έλξη για άλλες γυναίκες.

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια ανέφεραν ως σημαντικό στοιχείο μιας επιτυχημένης σχέσης, το να νιώθει κανείς έλξη για το σύντροφό του ακόμη και μετά το γάμο, με το 33% των γυναικών και το 39% των ανδρών να δηλώνουν ότι εξακολουθούν να ελκύονται από το άλλο τους μισό, παρά τα πολλά χρόνια που είναι μαζί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, μερικοί ακόμη σημαντικοί παράγοντες ενός επιτυχημένου γάμου είναι να θεωρείς το σύντροφό σου ως τον καλύτερό σου φίλο, να μπορεί αν σε κάνει να γελάς και να συμφωνείτε σε σημαντικά οικογενειακά ζητήματα.

Κάτι ακόμη που ανέφεραν οι παντρεμένες γυναίκες που πίστευαν ότι είχαν βρει τον ιδανικό άντρα, ήταν το γεγονός ότι τον θαύμαζαν για τα κατορθώματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση