GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΣΥ: Το αεροδρόμιο Λάρνακας να ονομαστεί «Γλαύκος Κληρίδης»

Τη μετονομασία του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας σε Διεθνή Αερολιμένα «Γλάυκος Κληρίδης» εισηγήθηκε ο Νίκος Τορναρίτης Κοινοβουλευτι...


Τη μετονομασία του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας σε Διεθνή Αερολιμένα «Γλάυκος Κληρίδης» εισηγήθηκε ο Νίκος Τορναρίτης Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Κύπρου ΔΗ.ΣΥ, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.
Η κηδεία του Γλαύκου Κληρίδη θα γίνει την Τρίτη δημοσία δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία Προέδρου. Τη Δευτέρα η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα ενώ η Τρίτη έχει κηρυχθεί δημόσια αργία.
Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει κηρύξει από τη περασμένη Παρασκευή δημόσιο πένθος ενώ το κόμμα που ίδρυσε ο Γλαύκος Κληρίδης (ΔΗΣΥ) θα τηρήσει 40ήμερο πένθος.
Καθημερινά ξένοι ηγέτες και προσωπικότητες αποστέλλουν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα προς τη Κυπριακή Κυβέρνηση και την οικογένεια του Γλαύκου Κληρίδη.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. καποτε θα πρεπει να απαλλαγουμε απο αυτη την ανοητη επιτεδευμενη πρακτικη να δινουμε ονοματα πολιτικων σε δρομους, πλατειες. αεροδρομια κλπ. Ειναι τουλαχιστον προκλητικο για πολλες κοινωνικες ομαδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση