GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκτήστε αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Αφεθήκατε και αφήσατε το πρόσωπό σας αφρόντιστο; Κακώς! Αφήστε, λοιπόν, στην άκρη δικαιολογίες και ενοχές και πάρτε την υπόθεση στα ...


Αφεθήκατε και αφήσατε το πρόσωπό σας αφρόντιστο; Κακώς! Αφήστε, λοιπόν, στην άκρη δικαιολογίες και ενοχές και πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας. Διαβάστε πώς θα αποκτήσετε ένα άψογο πρόσωπο...

Καθαρισμός

Πρωί και βράδυ, θα καθαρίζετε την επιδερμίδα του προσώπου σας με προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σας.

Αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή ή ευαίσθητη, η καλύτερη λύση για ν’ αφαιρείτε το μακιγιάζ είναι το γαλάκτωμα.

Σε περίπτωση που έχετε μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα, διαλέξτε ένα από τα καθαριστικά προϊόντα σε μορφή αφρού, με δροσερή και ελαφριά υφή. Στο τέλος, μην ξεχνάτε και την κατάλληλη λοσιόν.

Πολλά από τα γαλακτώματα καθαρισμού είναι κατάλληλα και για το ντεμακιγιάζ των ματιών. Ωστόσο, αν βάφεστε έντονα ή έχετε κάποια ευαισθησία στα μάτια, διαλέξτε ένα ειδικό γαλάκτωμα καθαρισμού ματιών.

Ενυδάτωση

Οι καινούργιες ενυδατικές κρέμες προσώπου είναι ελαφριές, απορροφούνται εύκολα και γρήγορα και χαρίζουν λαμπερή υφή, προσφέροντας εκτός από ενυδάτωση και αντιρυτιδική προστασία.

Από την πλευρά της, η ενυδατική κρέμα ματιών ενυδατώνει, καταπολεμά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και προσδίδει λάμψη στο βλέμμα χάρη στα ειδικά συστατικά που περιέχει.

Περισσότερη φροντίδα

Μετά το ντεμακιγιάζ, ψεκάστε το πρόσωπό σας με μεταλλικό νερό. Μην αφήνετε όμως το νερό να στεγνώνει στο δέρμα, αλλά σκουπίζετέ το με μικρά χτυπηματάκια με ένα χαρτομάντιλο. Γιατί; Διότι το νερό που εξατμίζεται από την επιφάνεια του δέρματος τραβάει, λόγω μιας διαδικασία για να εξασφαλιστεί χημική ισορροπία, και το νερό που βρίσκεται στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας. Αποτέλεσμα; Αυτό μπορεί κατά έναν περίεργο τρόπο να προκαλέσει αφυδάτωση της επιδερμίδας. Αντίθετα, αν σκουπίσουμε καλά το πρόσωπο, τα κύτταρα που βρίσκονται στην επιφάνεια, παραμένουν γεμάτα νερό.

Μην ξεχνάτε να κάνετε στο πρόσωπό σας, που και που, κι ένα ατμόλουτρο: Βάλτε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει. Μόλις βράσει το νερό, τραβήξτε την κατσαρόλα από τη φωτιά και βάλτε το πρόσωπό σας από πάνω, τυλίγοντας το κεφάλι σας σε μια απορροφητική πετσέτα ώστε να εστιάζεται ο ατμός στο πρόσωπό σας. Μείνετε πάνω από τον ατμό 5 με 10 λεπτά, όσο δηλαδή χρόνο χρειάζονται οι πόροι για να διασταλούν. Μετά, σκουπίστε το πρόσωπό σας.
belife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση