GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο θράσος - Μπήκαν στο σπίτι της και το έκαναν δικό τους

Απίστευτο θράσος είχαν 4 Μαροκινοί άνδρες που έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ στα Χανιά αφού είχαν εγκατασταθεί παράνομα στην οικία 45χρον...


Απίστευτο θράσος είχαν 4 Μαροκινοί άνδρες που έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ στα Χανιά αφού είχαν εγκατασταθεί παράνομα στην οικία 45χρονης γυναίκας.
Οι συλληφθέντες ηλικίας 20, 20, 24, 26 αντίστοιχα, είχαν καταλάβει το σπίτι της 45χρονης η οποία εκείνο το διάστημα δεν διέμενε στο συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν ήταν ακατοίκητος. Όταν λοιπόν επισκέφθηκε την οικία της, αντίκρυσε τους 4 Μαροκινούς να έχουν κάνει το σπίτι της ... δικό τους!

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία αμέσως ερεύνησε την υπόθεση όπου και διαπίστωσε ότι οι 4 άνδρες αφού είχαν καταλάβει παράνομα τον χώρο, έκλεβαν και ρεύμα και έκρυβαν κλοπιμαία αντικείμενα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι 4 νεαροί είχαν μεταφέρει εκεί και κάποιες ηλεκτρικές συσκευές τις οποίες χρησιμοποιούσαν το διάστημα που έμεναν εκεί.

Οι ηλεκρικές συσκεύες οι οποίες κατασχέθηκαν από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης, είχαν κλαπεί, όπως αποδείχθηκε από έρευνα που ακολούθησε, από άλλα σπίτια της πόλης των Χανίων. Τα αντικείμενα επιστράφηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία, της διοικητικής απέλασης τους, από τη χώρα. Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση