GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ξεκινούν οι διαλέξεις από το ΔΙ.ΚΕ.ΔΙ.ΔΑ. του Δήμου Αχαρνών »

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Μιχάλης Βρεττός σας ενημερώνει ότι από Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 ξεκινούν οι διαλέξεις στο...


Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Μιχάλης Βρεττός σας ενημερώνει ότι από Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 ξεκινούν οι διαλέξεις στο...

Διεπιστημονικό Κέντρο Διαλέξεων Δήμου Αχαρνών(ΔΙ.ΚΕ.ΔΙ.ΔΑ.).

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι και τη Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

Για το τρέχον Ακαδημαϊκό έτος (2013-14)θα πραγματοποιηθούν ανεξάρτητοι τέσσερεις θεματικοί κύκλοι πάνω στα εξής γνωστικά αντικείμενα, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα σπουδών:

1. Τοπική και Νεώτερη Ελληνική Ιστορία( κάθε Δευτέρα 6-8μμ)
2. Παιδαγωγικά ζητήματα( κάθε Τετάρτη 6-8μμ)
3. Κοινωνική Οικονομία(( κάθε Πέμπτη 6-8μμ)
4. Φιλοσοφική Συμβουλευτική( κάθε δεύτερη Παρασκευή 8-9μμ στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων.)

Οι αιτήσεις έγγραφης ,μπορούν να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email:dikedida@gmail.com ή με φαξ στο 2102472431.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα : 2132072501 και 2132072431 από τις 09:00-15:00μμ

-----------------------------------------------------------------------------------
«Έκθεση Φωτογραφίας στο Δημαρχείο Αχαρνών Ελλάδα: Xρώμα και Φως¨»

Ο Δήμος Αχαρνών διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας σε συνεργασία με τις φωτογράφους :κα Μαριλένα Κατσίνη και κα Ιωάννα Παραβάλου .
Θα παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά με τίτλο «Ελλάδα: Xρώμα και Φως» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών (Μενιδίου), από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2013.

Εικόνες γεμάτες χρώμα, φως και άρωμα Ελλάδας υπόσχονται να μας «ταξιδέψουν» σ’ ένα αλλιώτικο οδοιπορικό μέσα από τη φωτογραφική ματιά και την ευαισθησία δύο δημιουργών.

Η Μαριλένα και η Ιωάννα, ως άλλες... σύγχρονες περιηγήτριες, ταξίδεψαν απ’ άκρη σ’ άκρη στην ηπειρωτική και νησιωτική χώρα και αναδεικνύουν με το φακό τους χαρακτηριστικές λεπτομέρειες της Ελλάδας. Με «συνοδοιπόρους» το φως και το χρώμα, καταφέρνουν να αιχμαλωτίσουν ξεχωριστές εικόνες του τόπου μας και να μας προσφέρουν υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, όπως αυτό τελικά αποδίδεται πάνω στον καμβά ζωγραφικής.

Οι φωτογραφίες ξεχωρίζουν για την εξαιρετική αποτύπωση της σπάταλης ομορφιάς της χώρας, ομορφιά που συνάντησαν όπου κι αν ταξίδεψαν. Εικόνες πλημμυρισμένες από το καταλυτικό φως και τη γνήσια χρωματική πανδαισία έρχονται να μας υπενθυμίσουν πόσο «απρόσεκτη» ή πόσο «αφηρημένη» κάποιες φορές είναι η ματιά μας στο ωραίο που βρίσκεται γύρω μας. Με τις εξήντα φωτογραφίες - πίνακες της έκθεσης οι δύο φωτογράφοι μας παρακινούν να ανακαλύψουμε ξανά τις ομορφιές της πατρίδας μας.


Εγκαίνια: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, 19.00 - 23.00.
Διάρκεια έκθεσης: 28 Νοεμβρίου - 4 Δεκεμβρίου 2013.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 18.00 - 21.00. Σάββατο - Κυριακή: 11.00 - 20.00.
Για κάθε πληροφορία: 6977 816397 (υπεύθυνος οργάνωσης: Αντώνης Κωνσταντόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση