GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέπτυξαν φάρμακο που καταπολεμά την κατάθλιψη σε πέντε ημέρες

Ένα πρωτοποριακό αντικαταθλιπτικό, που, σε αντίθεση με όσα χορηγούνται σήμερα σε ασθενείς, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, ανέπτυξαν ερευν...

Ένα πρωτοποριακό αντικαταθλιπτικό, που, σε αντίθεση με όσα χορηγούνται σήμερα σε ασθενείς, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, ανέπτυξαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό «Molecular Psychiatry».

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι, απενεργοποιώντας επιλεκτικά έναν υποδοχέα σεροτονίνης, μειώνονται πολύ γρήγορα τα συμπτώματα της κατάθλιψης.

Σήμερα, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης είναι ότι τα φάρμακα που χορηγούνται, απαιτούν πολύ χρόνο για να δράσουν, με αποτέλεσμα η θεραπεία να καθυστερεί.

Το νέο αντικαταθλιπτικό υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα σε μόλις πέντε μέρες, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι κλινικές δοκιμές.

periergaa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση