GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για σούπερ μάρκετ “Α.Π.ΑΞ. & Ελληνικό” με προϊόντα εισαγόμενα!

“Το πυραμιδικό σύστημα που υποστηρίζουν εταιρείες όπως το “Α.Π.ΑΞ. & Ελληνικό” βασίζεται σε στρατολογημένα μέλη τα οποία δίνουν χρήμα...

“Το πυραμιδικό σύστημα που υποστηρίζουν εταιρείες όπως το “Α.Π.ΑΞ. & Ελληνικό” βασίζεται σε στρατολογημένα μέλη τα οποία δίνουν χρήματα σ’ αυτούς που τα προσηλύτισαν και οι εγκέφαλοι τους κερδίζουν από την αφέλεια ορισμένων που θέλουν κέρδος εδώ και τώρα!

Θα σας διηγηθώ την εμπειρία μου από το περίεργο σούπερ μάρκετ “Α.Π.ΑΞ. & Ελληνικό” στο Μενίδι.

Από την αρχή κάτι δεν μου έκατσε καλά, αλλά ήθελα να μάθω από κοντά το τι συμβαίνει με τέτοιου είδους “εταιρείες”. Αμέσως αντιλήφθηκα πως ανήκει στην κατηγορία όλων όσων “ψαρεύουν” διαδικτυακά θύματα και αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας για να προστατέψετε όσους “ψαρώνουν” από τις κενές υποσχέσεις τους.

Πρώτα απ’όλα για να γίνεις υποτίθεται μέλος σου ζητάνε 70 ευρώ. Μετά σε υποχρεώνουν να πάρεις ένα περίεργο δήθεν βελτιωτικό καυσίμου το οποίο είναι…καθαρόαιμο Ελληνικό προϊόν από την…Αυστραλία!!!

Στη συνέχεια σου λένε να εγγράψεις νέα μέλη και θα πάρεις αντί για ποσοστά μια γενναία έκπτωση από το σούπερ μάρκετ σε επόμενες αγορές σου.

Φυσικά το σούπερ μάρκετ που υποτίθεται στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς είναι τίγκα σε εισαγόμενα προϊόντα!!!

Παρακαλώ ερευνήστε την ύποπτη μεθοδολογία της συγκεκριμένης εταιρείας(;) για να μην πέσουν και άλλοι συμπολίτες μας θύματα απάτης.”

Ευχαριστώ για την δημοσίευση

Αντώνης Κ.

1 σχόλιο

  1. Σκατα στους πολιτικους15 Νοε 2013, 8:12:00 μ.μ.

    Μελος σε..... μπακαλικο(;!)
    πρωτη
    φορα
    ακουω!!!



    ΥΓ.: Μη μου πεις οτι ΕΔΩΣΕΣ 70 ευρω να γινεις μελος;! Εαν ναι, θελεις ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΜΕΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση