GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τα στατιστικά του Μήτρογλου δε μπορούν να αγνοηθούν»

Το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου έπλεξε ο Αρσέν Βενγκέρ μέσω του blog που διατηρεί στην γαλλική έκδοση της ιστοσελίδας του Eurosport. Ο...

Το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου έπλεξε ο Αρσέν Βενγκέρ μέσω του blog που διατηρεί στην γαλλική έκδοση της ιστοσελίδας του Eurosport.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ ανέφερε ότι είναι γνώστης της επιθετικής δεινότητας του επιθετικού του Ολυμπιακού, πως τον παρακολουθεί και θα πρέπει όμως να δοκιμαστεί σε ένα πρωτάθλημα σαφώς ανώτερο από το ελληνικό.

«Ωστόσο, τα στατιστικά του δεν μπορούν να αγνοηθούν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει τόσο μεγάλη δημοσιότητα, αλλά τον Μήτρογλου τον ανακαλύπτει κανείς στα ευρωπαϊκά ματς. Στην Άρσεναλ τον έχουμε δει ως αντίπαλό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει φυσικά προσόντα αλλά και μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, όπως είδαμε και με το γκολ που έβαλε εναντίον της Ρουμανίας με την εθνική Ελλάδας», τονίζει -αρχικά- και συνεχίζει:

«Θα πρέπει να δοκιμαστεί σε υψηλότερο επίπεδο για να διαπιστωθεί αν μπορεί να ανταπεξέλθει, αλλά σίγουρα όλες οι ομάδες της Ευρώπης είναι σε εγρήγορση καθώς τα στατιστικά του δεν μπορούν να αγνοηθούν», καταλήγει.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση