GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο γιουχάισμα Μητσοτάκη από συγκεντρωμένους: "Είσαι αλήτης και κάθαρμα. Στο διάολο να πας"...

Επίθεση δέχτηκε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης από σχολικούς φυλακές που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών ενόψει της συγ...


Επίθεση δέχτηκε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης από σχολικούς φυλακές που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών ενόψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας από την ..

ΑΔΕΔΥ.
Μόλις οι συγκεντρωμένοι αντιλήφθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε φτάσει με το αυτοκίνητό του στη Σταδίου, άρχισαν να τον φωνάζουν “αλήτη” και “κάθαρμα στο διάολο να πας”.

Ένας άνεργος σχολικός φύλακας που ο άνθρωπος έχασε τη δουλειά του προσπάθησε να πλησιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να του εκφράσει πιο έντονα την αποδοκιμασία του γι όλα αυτά που συμβαίνουν.

Αμέσως οι άνδρες από την ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο περικύκλωσαν και απώθησαν τον εξαγριωμένο άνεργο άνδρα. Η συμπεριφορά μάλιστα των αστυνομικών δεν ήταν και η καλύτερη.

Τι έκανε ο άνθρωπος; Να διαμαρτυρηθεί πήγε . Ανεργος και απελπισμένος είναι . Αλγεινή η συμπεριφορά των αστυνομικών!

Οι υπόλοιποι σχολικοί φυλακες συνέχιζαν να γιουχάρουν και να αποδοκιμάζουν τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση