GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπείρα νεαρών λήστευε ανηλίκους στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι

Κινητά και χρήματα από ανήλικους σε σταθμούς του ΗΣΑΠ και στον περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι έκλεβε μια ομάδα νεα...


Κινητά και χρήματα από ανήλικους σε σταθμούς του ΗΣΑΠ και στον περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι έκλεβε μια ομάδα νεαρών Αλβανών και Ελλήνων οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής.
Συγκεκριμένα, ο 20χρονο Αλβανός, σε συνεργασία με άλλους επτά ομοεθνείς του και δύο Έλληνες, ηλικίας 15 έως 21 ετών, λειτουργώντας από κοινού και σε ομάδες, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, εντόπιζαν τα θύματά τους, κυρίως ανήλικους, και με την απειλή μαχαιριού και με σωματική βία αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.
Όπως εξακριβώθηκε, τον τελευταίο χρόνο έχουν διαπράξει οκτώ ληστείες σε βάρος ανηλίκων σε αποβάθρες σταθμών ΗΣΑΠ στο Μαρούσι και στον περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου στην ίδια περιοχή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση