GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεαρή πήγε στο γιατρό για να… κλέψει πορτοφόλι!

Τελικά, δεν ισχύει μόνο το «όποιος πονάει πάει στο γιατρό»! Όπως φαίνεται, πάνε και όσοι αναζητούν κάτι για να κλέψουν, όπως μια νεα...


Τελικά, δεν ισχύει μόνο το «όποιος πονάει πάει στο γιατρό»! Όπως φαίνεται, πάνε και όσοι αναζητούν κάτι για να κλέψουν, όπως μια νεαρή γυναίκα που πήγε σε μια ιδιωτική κλινική στην Κοζάνη παριστάνοντας την ασθενή αλλά, μόλις βρήκε ευκαιρία, άρπαξε το πορτοφόλι της 43χρονης γραμματέως από το γραφείο της!
Η γυναίκα επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή και είδε την 19χρονη Ελληνίδα να βάζει στην τσέπη το πορτοφόλι της που περιείχε 210 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Αμέσως έβαλε τις φωνές και η νεαρή δράστιδα προσπάθησε να διαφύγει, όμως έπεσε στα χέρια ενός συναδέλφου της 43χρονης ο οποίος την ακινητοποίησε και την παρέδωσε σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν λίγο αργότερα. Η 19χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την κατηγορία της κλοπής.
Σε άλλη περίπτωση, το εστιατόριο ενός 53χρονου στις Σέρρες διέρρηξαν ένας 20χρονος Έλληνας και ένας 18χρονος Αλβανός, οι οποίοι όμως δεν βρήκαν περισσότερα από 25 ευρώ στην ταμειακή μηχανή. Τα άρπαξαν, ωστόσο, και προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του 18χρονου. Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για κλοπή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση