GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαριές ποινές για τη ληστεία στο παλαιό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Ένοχοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της ληστείας στο παλαιό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας που είχε γίνει στις 17 Φεβρου...


Ένοχοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της ληστείας στο παλαιό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας που είχε γίνει στις 17 Φεβρουαρίου του 2012.
Το δικαστήριο επέβαλε στον 41χρονο ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ληστεία και είχε προσπαθήσει να πουλήσει ένα αρχαίο χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι, ποινή κάθειρξης 17 χρόνων, ενώ σε δυο άλλους κατηγορουμένους, οι οποίοι είχαν πάει στη συνάντηση για την πώληση του δακτυλιδιού, επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης επτά χρόνων στον καθένα.
Επίσης, σε δύο ακόμη κατηγορουμένους, που κρίθηκαν ένοχοι για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης έξι χρόνων στον καθένα.
Οι ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορουμένους δεν έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση και έτσι θα οδηγηθούν στις φυλακές.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση