GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δε φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό»

«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό αλλά θα πάμε στην Λεωφόρο, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε στο Novasports, ο τερματοφύλακας...


«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό αλλά θα πάμε στην Λεωφόρο, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε στο Novasports, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννενα, Μάρκος Βελλίδης.
Ο πορτιέρο του ΠΑΣ, κατανοεί ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά οι ίδιοι το περιμένουν με ανυπομονησία.
«Δουλέψαμε παραπάνω στην διακοπή για να γίνουμε καλύτεροι εκτός έδρας και πιστεύω ότι οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν και στα εκτός έδρας» πρόσθεσε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Το περιμένουμε με ανυπομονησία. Ξέρουμε ότι θα συναντήσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Τον σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε. Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Έχει αλλάξει αρκετούς παίκτες και προπονητή. Είναι πολύ καλύτερος απ” ότι στην αρχή. Παίζει γρήγορα και θα είναι δύσκολα».
Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: «Η συγκομιδή στην έδρα μας είναι εξαιρετική. Δουλέψαμε παραπάνω στην διακοπή για να γίνουμε καλύτεροι εκτός έδρας και πιστεύω ότι οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν και στα εκτός έδρας. Είναι σημαντική η εμπιστοσύνη. Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και νιώθω πολύ καλά εδώ και αυτό φαίνεται».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση