GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η προσποίηση στο σεξ οδηγεί στην απιστία

Αποκαλυπτική έρευνα του Χάρβαρντ Η προσποίηση στο σεξ δεν κάνει καλό στη σχέση για πολλούς λόγους, λένε οι επιστήμονες. Ένας από αυτούς,...

Αποκαλυπτική έρευνα του Χάρβαρντ

Η προσποίηση στο σεξ δεν κάνει καλό στη σχέση για πολλούς λόγους, λένε οι επιστήμονες. Ένας από αυτούς, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας έρευνας, είναι ότι οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό έχουν περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθούν στην απιστία.

Οι ερευνητές μελέτησαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές, οι οποίοι βρίσκονταν σε σχέση. Στόχος τους ήταν να διερευνήσουν το κατά πόσο οι άνθρωποι που ικανοποιούνται σεξουαλικά στο πλαίσιο της σχέσης τους, είναι πιο πιθανό να παραμείνουν πιστοί.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν επίσης ότι μία στις 5 γυναίκες προσποιείται οργασμό, ενώ στην περίπτωση των ανδρών αυτό συμβαίνει μία στις 20 φορές.

Παράλληλα, μία στις έξι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκε ότι είχε απατήσει τον σύντροφό της. Το ποσοστό ήταν μεγαλύτερο στους άνδρες, με το 26% των ερωτηθέντων φοιτητών να απαντάει θετικά στην ερώτηση: «Έχετε απατήσει τον σύντροφό σας;».

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες που προσποιούνταν οργασμό ήταν πιο πιθανό να απιστήσουν. Από την άλλη πλευρά, η συχνότητα της προσποίησης δεν είχε επίπτωση στο θέμα της απιστίας.

Η δρ. Justin Lehmiller από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, που ανέλυσε τα ευρήματα της έρευνας δήλωσε: «Όσο πιο πολλές φορές προσποιείται μια γυναίκα οργασμό, τόσο πιο πιθανό είναι να έχει απατήσει τον σύντροφό της στο παρελθόν, όπως και να το επαναλάβει στο μέλλον».

Πηγή: vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση