GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση για την αστυνομική επέμβαση στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ

Ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, των ¨Ανεξαρτήτων Ελλήνων¨, Γαβριήλ Αβραμίδης, σχετικά με τη σημερινή αστυνομική επέμβαση στις εγκαταστά...


Ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, των ¨Ανεξαρτήτων Ελλήνων¨, Γαβριήλ Αβραμίδης, σχετικά με τη σημερινή αστυνομική επέμβαση στις εγκαταστάσεις της Ε.Ρ.Τ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου συνεχίζει στον ίδιο απαξιωτικό βηματισμό για το Σύνταγμα. Για μια ακόμα φορά η μέρα που ξημέρωσε μας έκανε εθνικά λιγότερο υπερήφανους και μας εξέθεσε ως Χώρα.

Το κρυφτούλι των κυβερνητικών εκπροσώπων δεν οδηγεί πουθενά. Αναμένουμε από το κυβερνητικό επιτελείο να αναλάβει τις ευθύνες του και να υποδείξει τον υπεύθυνο της απόφασης για τη σημερινή επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ.

Η πολιτική και οικονομική συγκυρία που ζούμε απαιτεί την καθαρότητα των προθέσεων, τη νηφαλιότητα της σκέψης και τη σωφροσύνη των ενεργειών που αναλαμβάνονται.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ και της ελληνικής κοινωνίας για μια ελεύθερη, αδέσμευτη και αναβαθμισμένου πολιτιστικού και ενημερωτικού περιεχομένου Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης συνεχίζεται!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση