GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

CIA: Συλλέγει στοιχεία για τις μεταφορές χρημάτων παγκοσμίως

Δεδομένα για τις μεταφορές χρημάτων που διενεργούνται εντός, αλλά και εκτός των ΗΠΑ, παρακολουθεί η...


Δεδομένα για τις μεταφορές χρημάτων που διενεργούνται εντός, αλλά και εκτός των ΗΠΑ, παρακολουθεί η...
Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, CIA, όπως δημοσιεύουν οι "Τhe New York Times" και "The Wall Street Journal".

Μετά από τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις των τηλεφωνικών συνομιλιών από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, NSA, έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία, αυτήν τη φορά, για τη CIA. Μάλιστα, όπως αναφέρεται από πρώην αξιωματούχους της κυβέρνησης, η Κεντρική Υπηρεσία κάνει χρήση του ίδιου νόμου, βάσει του οποίου η NSA συγκεντρώνει δεδομένα τηλεφωνικών και διαδικτυακών επικοινωνιών Αμερικανών πολιτών, σύμφωνα με το newsmoney.gr.

Τα στοιχεία αυτά σχετίζονται με αρχεία εταιρειών, όπως η Western Union και δεν συμπεριλαμβάνουν μεταφορές χρημάτων εντός των ΗΠΑ ή διατραπεζικές συναλλαγές, όπως υποστηρίζουν πηγές.

Αν και οι πληροφορίες μιλούν για προγράμματα συλλογής δεδομένων, των οποίων όλες οι πτυχές δεν έχουν έρθει στο "φως" και παρά τα ερωτηματικά που εκφράζονται για την προστασία της ιδιωτικότητας του ατόμου, από πλευράς της CIA, διαμηνύεται πως η Υπηρεσία δραστηριοποιείται εντός των νόμιμων πλαισίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση