GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αν δεν συμφωνούσε ο Τραϊανός, δεν θα ήμουν στο Dancing»

Για τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars και το γάμο της με τον Τραϊανό Δέλλα μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα, που ήταν καλεσμένη χ...


Για τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars και το γάμο της με τον Τραϊανό Δέλλα μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα, που ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή «Το Πρωινό».
Σχετικά με το Dancing, η ίδια είπε: «Να σου πω την αλήθεια δεν με βλέπω για πάρα πολύ. Γιατί γενικώς έχω και ένα θεματάκι με τη δεξιά μου πλευρά και ο γιατρός μου έχει πάθει ένα εγκεφαλικό, αλλά εντάξει. Όσο το διασκεδάζω και περνάω καλά, θα ήθελα να μείνω».
Όπως ανέφερε αν δεν συμφωνούσε ο Τραϊανός, δεν θα ήταν στο Dancing. «Λέει μόνο αυτά που πρέπει να πει. Πολλές φορές για να μη με στεναχωρήσει, ίσως να μη μου πει κάτι. Οπότε εγώ καλούμαι να μαντέψω, να αναγνωρίσω τι είναι αυτό που δεν του αρέσει και φυσικά στη συνέχεια να μην το κάνω», συμπλήρωσε.
Όσο για τη ζήλια στη σχέση τους πρόσθεσε: «Δεν με έχει ζηλέψει ποτέ. Δεν με ρωτάει τίποτα. Δεν είμαι και από τις γυναίκες που βγαίνουν. Έτσι βλέπω εγώ μια παντρεμένη γυναίκα».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση