GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο: Έκλεψε τις εντυπώσεις το νέο F16 σε πτήση επίδειξης στην Κρήτη

Μια εξαιρετική επίδειξη με το F16 Block 52+ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι στο χώρο του αεροδρομίου...


Μια εξαιρετική επίδειξη με το F16 Block 52+ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι στο χώρο του αεροδρομίου της 115 Πτέρυγας Μάχης. Η επίδειξη της ομάδας ΖΕΥΣ με πιλότο τον Σμηναγό Γιώργο Ανδρουλάκη, ήταν το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη της πολεμικής αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ.
Λίγο πριν οι μηχανικοί τσέκαραν σπιθαμή προς σπιθαμή το αεροσκάφος για να δώσουν το πράσινο φως για την πτήση.
Την επίδειξη παρακολούθησαν εκατοντάδες άνθρωποι μικροί και μεγάλοι οι οποίοι κατενθουσιάστηκαν από τους ελιγμούς του πιλότου.
Η πτήση, όπως αναφέρει το neatv.gr, κράτησε περίπου 12 λεπτά και στο τέλος ο σμηναγός δέχτηκε το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.
Παρούσα και η μητέρα του πιλότου που κάθε φορά τρέμει όταν βλέπει τους γιους της να πετούν καθώς και οι δύο είναι ιπτάμενοι. Συγκίνηση και μεγάλη περηφάνια είναι μερικά από τα συναισθήματα της ίδιας και της συζύγου του.
Οι πολίτες εξήραν την επίδειξη και κάλεσαν στο πλαίσιο αυτής, την κυβέρνηση να μην κοιτάει τους ανθρώπους μόνο ως αριθμούς αλλά να βλέπει και να σέβεται το γεγονός ότι κάποιοι δίνουν και τη ζωή τους για την πατρίδα.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση