GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Ανέβασε φωτογραφία στο Facebook με την κόρη του και αμέσως μετά τη δολοφόνησε!

«Σε είχα προειδοποιήσει ότι δε μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα. Νόμιζες ότι αστειευόμουν. Όμως, σοβαρολογώ. Τώρα εγώ και η... κόρη μας, Μί...


«Σε είχα προειδοποιήσει ότι δε μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα. Νόμιζες ότι αστειευόμουν. Όμως, σοβαρολογώ. Τώρα εγώ και η... κόρη μας, Μία, θα είμαστε μακριά. Μην κρίνεις την πράξη μου, δεν είχα επιλογή», ήταν το κείμενο που συνόδευε φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook ένας 22χρονος άνδρας από το Κολοράντο.

Η εικόνα που τον έδειχνε να κρατά αγκαλιά τη μικρή του κόρη, δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε λίγα λεπτά αργότερα.

Ο Μέρικ ΜακΚόι, πυροβόλησε θανάσιμα τη μόλις 19 μηνών Μία και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο εναντίον του, όλα αυτά για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του, Κιμ Φανταβόνγκσα.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο άνδρας είχε επισκεφθεί τη γυναίκα στο σπίτι της όπου προκλήθηκε ένταση ανάμεσά τους. Την ώρα που η μητέρα της Μία επιχείρησε να ζητήσει βοήθεια από έναν γείτονα καλώντας την αστυνομία και λέγοντας πως ο άνδρας βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι με την κόρη, ο ΜακΚόι βρήκε την ευκαιρία να ολοκληρώσει το αποτρόπαιο έργο του.

Όταν τελικά έφτασαν στο σημείο οι άνδρες των τοπικών αρχών ήταν πλέον αργά για το 19 μηνών παιδί, το οποίο βρέθηκε σε μία λίμνη αίματος με τον άνδρας δίπλα της που βρέθηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Κιμ Φανταβόνγκσα είχε ζητήσει την επιβολή περιοριστικών μέτρων, καθώς ο ΜακΚόι είχε ασκήσει βία εναντίον της στο παρελθόν.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση