GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έστελνε σε μαθητή της προκλητικές φωτογραφίες της στο Facebook και την απέλυσαν

Μια καθηγήτρια τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από την εμπλοκή της σε ροζ σκάνδαλο με ανήλικο μαθητή της. Η 33χρονη Clare Horton από το Newp...

Μια καθηγήτρια τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από την εμπλοκή της σε ροζ σκάνδαλο με ανήλικο μαθητή της.

Η 33χρονη Clare Horton από το Newport της Ουαλίας, κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου. Όπως αποκάλυψαν οι Αρχές, η καθηγήτρια προσπαθούσε να αποπλανήσει 16χρονο μαθητή της στέλνοντας του αποκαλυπτικές «selfie» φωτογραφίες της στο Facebook.

Με λίγα λόγια, αισθησιακές φωτογραφίες που τραβούσε η ίδια.
article-2511111-198E4E4E00000578-735_634
Η καθηγήτρια κατηγορείται ακόμα για σεξουαλική παρενόχληση. Όπως γράφει η Dailymail, μετά από ραντεβού που έκλεισε με τον μαθητή της, προσπάθησε να τον οδηγήσει στο σπίτι της για να κάνουν σεξ. Όπως και έγινε.

Ο νεαρός που είναι και ένας από τους καλύτερους μαθητές του σχολείου του, είπε ότι είχε σεξουαλικές περιπτύξεις με την καθηγήτρια τεχνολογίας και σχεδίου, αλλά ότι δεν επιθυμεί να υποβάλλει μήνυση εξαιτίας των «θρησκευτικών του αρχών».

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Newport δήλωσε πως η επικοινωνία του ζευγαριού γινόταν μέσω κοινωνικών δικτύων, και συγκεκριμένα μέσω Facebook.

Η μητέρα δύο παιδιών Clare Horton, εργαζόταν για δέκα χρόνια στο Fitzalan High School του Leckwith στο Cardiff. Η ίδια συνάντησε τον μαθητή της μετά από το μάθημα και τον οδήγησε με το αυτοκίνητο της στο σπίτι της στο Newport.

Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει πως είχαν μια φιλική σχέση και ότι απλά κοιμήθηκαν μαζί χωρίς να προβούν σε ερωτικές πράξεις.

Πλέον, η 33χρονη τέθηκε σε διαθεσιμότητα και δικαιούται μόνο μετά το πέρας δύο ετών, να υποβάλλει εκ νέου αίτηση για διδασκαλία στο σχολείο του Cardiff, όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση