GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκτούν μουσική τα «έξυπνα γυαλιά» της Google

Τα «έξυπνα γυαλιά» της Google, με την νέα υπηρεσία σύνδεσης στο διαδίκτυο θα παρέχουν και μουσική. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως στα γυαλιά θ...

Τα «έξυπνα γυαλιά» της Google, με την νέα υπηρεσία σύνδεσης στο διαδίκτυο θα παρέχουν και μουσική.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως στα γυαλιά θα είναι διαθέσιμη και μουσική που θα επιτρέπει σε αυτούς που τα φοράνε να χρησιμοποιούν online υπηρεσίες της Google για μουσική που θα τους επιτρέπει όχι μόνο ακρόαση αλλά και αναγνώριση της ταυτότητας των μουσικών κομματιών.

Νέα ακουστικά έχουν κατασκευαστεί ειδικά για τα «έξυπνα γυαλιά» με στόχο την υψηλή ποιότητα ήχου.

«Η μουσική συνάντησε τα γυαλιά με κουλ τρόπο», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

Με την υπηρεσία αναζήτησης ήχου μπορεί να ταυτοποιηθεί το τραγούδι που ακούει κάποιος και δεν ξέρει ποιος είναι ο τίτλος του. Το μόνο που πρέπει να πει είναι «ΟΚ, Γυαλί … ποιο τραγούδι είναι αυτό;» και θα αυτόματα η υπηρεσία θα σου ονομάζει τον ήχο. Επίσης θα προστεθεί και υπηρεσία που θα επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση στα τραγούδια του μέσω της Αναπαραγωγής Μουσικής της Google.

Η Google δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα τεθούν τα έξυπνα, μουσικά πλέον γυαλιά στην αγορά προς πώληση, αλλά εικάζεται πως η κυκλοφορία τους θα πραγματοποιηθεί στις αρχές 2014.

Το Facebook, Twitter και άλλες νέες οργανώσεις έχουν ήδη φτιάξει υπηρεσίες ειδικά για τα Γυαλιά της Google, οι οποίες μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμες μόνο στους δημιουργούς και σε ελάχιστους επιλεγμένους «ερευνητές» που πλήρωσαν για αυτά 1.500 δολάρια.

Το εύρος της χρήσης τους είναι αρκετά μεγάλο. Από πρακτικές λειτουργίες, όπως ψώνια ή παραγγελίες, ενημερώσεις για τον τοπικό καιρό μέχρι δυνατότητα κοινοποιήσεων βίντεο σε πραγματικό χρόνο ή επιλογή συμμετοχής σε ριάλιτι παιχνίδια. Τα γυαλιά επιτρέπουν στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες, βίντεο, να στέλνουν μηνύματα και να πραγματοποιούν διάφορες άλλες λειτουργίες μέσω προγράμματος αφής ή με φωνητική εντολή.

Τα «έξυπνα γυαλιά» έχουν την δυνατότητα σύνδεσης στο ιντερτνετ μέσω Wi-Fi ή πιο τυπικά μέσω σύνδεσης τους με κινητά τηλέφωνα. Εικόνες ή βίντεο μπορούν να μοιραστούν και να κοινοποιηθούν μέσω του κοινωνικού δικτύου Google+.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση