GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Britney Spears φόβος και τρόμος των Σομαλών πειρατών

Όποιος πιστεύει ότι τα τραγούδια της Britney Spears δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, πρέπει να το ξανασκεφτεί. Όταν παίζουν δυνατά στα ηχεία ...

Όποιος πιστεύει ότι τα τραγούδια της Britney Spears δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, πρέπει να το ξανασκεφτεί. Όταν παίζουν δυνατά στα ηχεία πλοίου τραγούδια της, οι Σομαλοί πειρατές δεν πλησιάζουν (Pics+Vid).
Την αποκάλυψη έκανε o Rachel Owens, αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού των ΗΠΑ. O 34χρονος ανέφερε ότι οι επιτυχίες της, Britney Spears, φαίνεται να είναι άκρως αποτελεσματικά "όπλα" εναντίον των πειρατών, οι οποίοι υποχωρούν στο άκουσμα και μόνο της φωνής της τραγουδίστριας από τα ηχεία πλοίου.
Για παράδειγμα τραγούδια όπως το "Hit Me Baby One More Time" και "Oops I Did It Again" αποδείχθηκε ότι είναι αποτελεσματικά "όπλα", όταν παίζουν δυνατά στα ηχεία πλοίου, καθώς το πλησιάζουν Σομαλοί πειρατές, οι οποίοι φέρεται να υποχώρησαν ακούγοντας απλώς και μόνο την τραγουδίστρια.
Ο 34χρονος λέει ότι η μουσική είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να αποτρέψουν τους πειρατές και προσθέτει:
"Τα τραγούδια της Britney έχουν επιλεγεί από την ομάδα ασφαλείας στα δεξαμενόπλοιά μας, επειδή θεωρείτο ότι οι πειρατές θα τα μισήσουν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αντέχουν τον δυτικό πολιτισμό ή τη μουσική του"
Σύμφωνα με το Ραχέλ, η αποτελεσματικότητα της μουσικής της Britney στα ταξίδια τους απέναντι στους πειρατές είναι τόσο μεγάλη "ώστε η ασφάλεια του πλοίου σπάνια χρειάζεται να καταφύγει στα όπλα".




Η μουσική είναι μια δεύτερη γραμμή άμυνας και χρησιμοποιείται όταν οι αρχικές κλήσεις από ένοπλους φρουρούς ασφάλειας επί του σκάφους δεν αποθαρρύνουν τους πειρατές.
Ένας εκπρόσωπος της Βρετανικής Ένωσης Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας πρόσθεσε:" Παίζοντας δυνατά ποπ τραγούδια έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διωχθούν οι επιτιθέμενοι" και κατέληξε λέγοντας ότι κάθε εταιρεία ασφάλειας κάνει τη δική του επιλογή μουσικής.

Πηγή: mirror.co.uk



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση