GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Scarlett Johansson λέει ναι στο πορνό

Η γυναίκα εμμονή πολλών αντρών φωτογραφίζεται για το Marie Claire και μιλά για προσωπικά ζητήματα . "Νομίζω πως το πορνό μπορεί να ε...

Η γυναίκα εμμονή πολλών αντρών φωτογραφίζεται για το Marie Claire και μιλά για προσωπικά ζητήματα.
"Νομίζω πως το πορνό μπορεί να είναι απολαυστικό. Μπορεί να είναι παραγωγικό τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες". Αυτό είπε η 28χρονη ηθοποιός και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τη βλέπουμε και μας κόβονται τα πόδια (ακόμα και εμείς).
Στη συνέντευξή της στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Marie Claire, η οποία συνοδεύτηκε με μία πολύ chic & sexy φωτογράφηση, η Scarlett αποκάλυψε ποια είναι η γνώμη της όσο αφορά το να βλέπεις ή να μη βλέπεις πορνό και παραδέχθηκε πως μερικές φορές είναι ωραίο να παρακολουθεί κανείς ταινίες για ενήλικες μαζί με το σύντροφό του.
Αφορμή για μία τέτοια συζήτηση στάθηκε ο ρόλος της στη νέα της ταινία, Don Jon, όπου υποδύεται το κορίτσι όπου ερωτεύεται ο εθισμένος με τις πορνοταινίες πρωταγωνιστής.
Καλό, λοιπόν, το πορνό, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. "Αν ανακαλύψω πως το αγόρι μου βλέπει υπερβολικά πολλές πορνοταινίες σίγουρα θα σοκαριστώ".
Τα ακούς εσύ αυτά νέε αγαπητικέ της;

ΝΙΚΗ ΧΑΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση