GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις Μπαχάμες για… κάμπινγκ η Ke$ha

Μέχρι τον επίγειο παράδεισο στις Μπαχάμες ταξίδεψε η τραγουδίστρια Ke$ha για επεισόδιο του δικού της ριάλιτι σόου με τίτλο «...

Μέχρι τον επίγειο παράδεισο στις Μπαχάμες ταξίδεψε η τραγουδίστρια Ke$ha για επεισόδιο του δικού της ριάλιτι σόου με τίτλο «My Crazy Beautiful Life». Συντροφιά της είχε τη φίλη της Savannah, στην οποία όμως δεν είχε αποκαλύψει το πού θα έμεναν. Όχι σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο αλλά… κοντά: σε σκηνή, στην παραλία, κοντά σε πολυτελέστατο ξενοδοχειακό συγκρότημα του νησιού!

Αντί για τη Savannah, εκδίκηση για το «αστειάκι» αυτό πήρε ένα καβούρι που «επιτέθηκε» στην 26χρονη την ώρα που ήταν ξαπλωμένη στην άμμο.

Η τραγουδίστρια φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό έκανε τις βουτιές της και απόλαυσε τον ήλιο και το τοπίο.

Είχε ανάγκη από ένα διάλειμμα η τραγουδίστρια καθώς το Σάββατο ακυρώθηκε συναυλία της στη Μαλαισία από την κυβέρνηση της χώρας.

«Για να είμαι ξεκάθαρη, δεν την ακύρωσα εγώ. Δεν μου επιτράπηκε να παίξω και μετά εγώ αποφάσισα πως θα τραγουδήσω ούτως ή άλλως αλλά με απείλησαν με φυλάκιση», ενημέρωσε τους σχεδόν 3,5 εκατομμύρια φίλους της στο Twitter.


Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…


Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση