GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Louis Vuitton

Στις αρχές Οκτωβρίου, η είδηση πως ο Μαρκ Τζέικομπς εγκαταλείπει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Louis Vuitton, ύστερα από 16 ολ...

Στις αρχές Οκτωβρίου, η είδηση πως ο Μαρκ Τζέικομπς εγκαταλείπει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Louis Vuitton, ύστερα από 16 ολόκληρα χρόνια, έπεσε σαν βόμβα στο χώρο της μόδας.



Ένα μήνα μετά, ο αντικαταστάτης του Αμερικανού σχεδιαστή βρέθηκε…

Ο Νικολά Γκεσκέρ είναι και επίσημα στο τιμόνι του γαλλικού οίκου.



"Ο Louis Vuitton πάντα ενσάρκωνε για μένα το σύμβολο της απόλυτης πολυτέλειας, την καινοτομία και την εξερεύνηση. Με τιμά ιδιαίτερα η αποστολή που μου ανατίθεται και νιώθω περήφανος, που συμμετέχω στην ιστορία του μεγάλου αυτού οίκου. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες και όραμα", δήλωσε ο 42χρονος, που υπήρξε επί μία 15ετία καλλιτεχνικός διευθυντής του Balenciaga.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπός του Louis Vuitton τόνισε:

"Ελπίζουμε ότι θα φέρει ένα σύγχρονο δημιουργικό όραμα στις γυναικείες συλλογές του οίκου μας, με βάση τις αξίες της φινέτσας και της ακραίας ποιότητας, όπως ακριβώς έκανε και στο Balenciaga".



Η πρώτη συλλογή του Γκεσκέρ θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση