GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετονομάζεται το Μπερναμπέου σε... Microsoft;

Σε Microsoft Μπερναμπέου ενδέχεται να μετονομαστεί το διάσημο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς...


Σε Microsoft Μπερναμπέου ενδέχεται να μετονομαστεί το διάσημο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς...
η ομάδα φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τον μεγιστάνα της πληροφορικής Μπιλ Γκέιτς, προκειμένου ο τελευταίος να αποκτήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας και να γίνει ο «σπόνσορας του σταδίου».

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η ισπανική El Confidencial. Οι διαπραγματεύσεις φέρεται να βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και δεν αναμένεται να έχει ληφθεί κάποια απόφαση, μέχρι τα μέσα του 2014.

Η Microsoft προφανώς θα χρειαστεί να κάνει μια πολύ καλή προσφορά για να προχωρήσει η συμφωνία από την οποία αναμένεται να ωφεληθούν τόσο η εταιρεία, όσο και η ομάδα.

Παρόλα αυτά, μια τέτοια εξέλιξη είναι πολύ πιθανό να συναντήσει αντίσταση από τους οπαδούς της Ρεάλ, αν λάβει κανείς υπόψη την ιστορία του σταδίου, αλλά και το γεγονός ότι έχει πάρει το όνομά του, από τον Σαντιάγο Μπερναμπέου, έναν από τους σπουδαιότερους προέδρους της ομάδας.

Στην Ισπανία είναι λίγες οι ομάδες που έχουν πουλήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας των σταδίων, ωστόσο η εν λόγω πρακτική έχει αποδειχθεί προσοδοφόρα για αγγλικές ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ, σημειώνει η Telegraph.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση