GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσημα «λουκέτο» στην εταιρεία «Nutriant-Κατσέλης»

Λουκέτο στην εταιρία Nutriant- Κατσέλης, ύστερα από την απόφαση της πτώχευσης που εκδόθηκε χθες, ύστερα από ανάλογη αίτηση που είχε κατατ...

Λουκέτο στην εταιρία Nutriant- Κατσέλης, ύστερα από την απόφαση της πτώχευσης που εκδόθηκε χθες, ύστερα από ανάλογη αίτηση που είχε κατατεθεί τον περασμένο Ιούνιο.

Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με έλλειψη ρευστότητας και απώλεια μεριδίων, οδήγησαν σταδιακά στο κλείσιμο ενός από τα κυρίαρχα brand στον τομέα των τροφίμων. Οι δύο κύριες οικογένειες- μέτοχοι της εταιρίας(Δαυίδ- Λεβέντης) είχαν απευθυνθεί για βοήθεια σε τράπεζες και βασικούς μετόχους, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να λάβουν την απαραίτητη χρηματοδότηση. Σαν λύση τελευταίας ανάγκης αποφασίστηκε η πώληση προσωπικών περιουσιακών στοιχείων μελών της διοίκησης, σχέδιο που ναυάγησε από τη στιγμή που δε βρέθηκε αγοραστής.

Αξιοσημείωτο είναι, πως η εταιρεία παρουσίαζε συνεχώς πτωτική πορεία τα τελευταία 3 έτη και γι’ αυτό το λόγο προχώρησε πρόσφατα σε μείωση της παραγωγής της.

Το τελευταίο διάστημα η Nutriant- Κατσέλης παρουσίαζε μηνιαίο έλλειμμα ύψους περίπου 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση