GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καυτές αποκαλύψεις: «O Justin Bieber είναι προικισμένος και υπέροχος στο κρεβάτι»

Η 27χρονη Βραζιλιάνα που πέρασε μια νύχτα πάθους μαζί του αποκαλύπτει τα πάντα! Είσαι ή όχι θαυμάστρια της μουσικής και του ταλέντο...

Η 27χρονη Βραζιλιάνα που πέρασε μια νύχτα πάθους μαζί του αποκαλύπτει τα πάντα!

Είσαι ή όχι θαυμάστρια της μουσικής και του ταλέντου του καναδού Justin Bieber δεν παίζει απολύτως κανέναν λόγο. Η είδηση που ακολουθεί δεν έχει να κάνει με τα πόσα εκατομμύρια cd πούλησε, ούτε με τη νέα του συναυλία! Οι νέες αποκαλύψεις γύρω από το όνομά του είναι juicy, πολύ προσωπικές και ιδιαίτερα κολακευτικές για τα σωματικά του προσόντα.

Η 27χρονη βραζιλιάνα η οποία πέρασε μια καυτή νύχτα μαζί επιτέλους μίλησε και τα είπε... όλα. Η Tati Neves σε συνέντευξή της στην αγγλική The Sun μας διαβεβαίωσε: "Πιστέψτε με, είναι προικισμένος και πολύ καλός στο κρεβάτι. Ένας άντρας πρέπει να ξέρει πώς να με κάνει ευτυχισμένη και εκείνος τα έκανε όλα... και κάτι παραπάνω".

Η 27χρονη μητέρα ενός παιδιού δήλωσε ακόμη για να ξεκαθαρίσει τις φήμες ότι μπορεί ο Justin κατά την επίσκεψή του στη Βραζιλία να επισκέφτηκε διάσημο οίκο ανοχής, η ίδια δεν πήρε ούτε ένα δολάριο για να περάσει μερικές ώρες στο κρεβάτι του pop star.

Η Neves είπε ότι ο Bieber την ποθούσε τόσο που όταν τελείωσε το πάρτι στο οποίο γνωρίστηκαν συνέχισαν την διασκέδαση στην κρεβατοκάμαρα του ξενοδοχείου του και μάλιστα την συνέχισαν... δύο φορές!

"Ήταν πολύ ευγενικός και τρυφερός – απίστευτα ώριμος για την ηλικία του. Με πλησίασε, με φίλησε πίσω από το αυτί και μου ψιθύρισε: 'Δεν νομίζω να βιάζεσαι απόψε'; Ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Ήταν υπέροχα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έχει πολύ γυμνασμένο σώμα και γυμνός ήταν πανέμορφος".

Και πάνω που νομίζαμε ότι οι αποκαλύψεις τελείωσαν η Tati συνέχισε:

"Ηθελε και τρίτο γύρο, αλλά δεν είχα άλλες δυνάμεις. Ήμουν εξαντλημένη. Δεν είχα τη δύναμη, αλλά εκείνος έδειχνε να έχει πολλές αντοχές ακόμα".

Και δεν του το είχαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση