GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Κατερίνη - Πέθανε στα χέρια τoυ αρραβωνιαστικoύ της!

Συγκλονίζει ο θάνατος της νεαρής γυναίκας που προγραμμάτιζε τον γάμο της - Τραγική φιγούρα ο αρραβωνιαστικός της... Συγκλονίζει ο αιφνίδ...


Συγκλονίζει ο θάνατος της νεαρής γυναίκας που προγραμμάτιζε τον γάμο της - Τραγική φιγούρα ο αρραβωνιαστικός της...

Συγκλονίζει ο αιφνίδιος θάνατος 36χρονης περιβαλλοντολόγου, που καταγόταν από την Κλεισούρα Ελασσόνας και διέμενε στην Κατερίνη. Η άτυχη Μαρία ήταν προϊσταμένη στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που ανήκει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η 36χρονη με τον αρραβωνιαστικό της (μηχανικό, καταγόμενο από το Λιβάδι Ελασσόνας) είχαν μεταβεί για τριήμερο στην Αθήνα για να δουν συγγενείς τους και είχαν επιστρέψει στην Κατερίνη. Λίγο μετά το μπάνιο, και ενώ βρισκόταν στο σπίτι, στα καλά καθούμενα αισθάνθηκε δυσφορία και αδιαθεσία.

Οι δικοί της αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κατερίνης. Όμως, στη διαδρομή προς το Νοσοκομείο, η Μαρία κατέληξε! Η νεαρή περιβαλλοντολόγος χτυπήθηκε από εγκεφαλικό επεισόδιο, που ήταν και μοιραίο για τη ζωή της!

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, η άτυχη περιβαλλοντολόγος προγραμμάτιζε το επόμενο διάστημα να παντρευτεί με τον Λιβαδιώτη αρραβωνιαστικό της! Το τελευταίο «αντίο» στη Μαρία είπαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περιστάσεως Κατερίνης, μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και εύλογου «σοκ» από τον απρόσμενο και ξαφνικό θάνατό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση