GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σημείο της ενέδρας - Στην κολώνα στέκονταν τα θύματα - Oι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για πυροβολισμο εξ επαφής

Οι συγκεντρωμένοι τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο. Μπαρούτι μυρίζει το σημείο του άγριου φονικού...

Οι συγκεντρωμένοι τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο.
Μπαρούτι μυρίζει το σημείο του άγριου φονικού...















1 σχόλιο

  1. Η δολοφονία των 2 νέων στην Αθήνα αλλάζει το πολιτικό σκηνικό. Αν δεν βρεθούν άμεσα οι δολοφόνοι, όπως στη περίπτωση της Νίκαιας, τότε η κυβέρνηση θα έχει υποστεί ένα βαρύτατο πλήγμα και θα έχει ηρωοποιήσει, ακόμα μια φορά, την Χ.Α. Σίγουρα ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης θα θεωρήσει ηθικούς υπαίτιους για τις σημερινές δολοφονίες την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, γιατί στοχοποίησε όλα τα μέλη της Χ.Α, χαρακτηρίζοντάς την συλλήβφην "εγκληματική οργάνωση".
    Μέσα στο κλίμα φορομπηχτικής πολιτικής με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, οι σημερινές στυγνές δολοφονίες θα ανεβάσουν στα ύψη την εκλογική απήχηση της Χ.Α, γιατί θα φανεί ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αν ο κοριός της ΕΥΠ και η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν βρουν τους ενόχους, όπως δεν τους έχουν βρει στη περίπτωση της Μαρφίν, τότε η Χ.Α θα πιάσει στις ευρωεκλογές ποσοστά άνω του 25% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση