GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκολατόπιτα recipe

Λοιπόν κορίτσια και αγόρια...δεν το περίμενα να συμβεί αυτό, αλλά μετά από τόοοσο καιρό ΕΠΙΤΕΛΟUΣ πληρώθηκαααααα! Κι επειδή το γεγον...


Λοιπόν κορίτσια και αγόρια...δεν το περίμενα να συμβεί αυτό, αλλά μετά από τόοοσο καιρό ΕΠΙΤΕΛΟUΣ πληρώθηκαααααα! Κι επειδή το γεγονός αυτό με έκανε τόοοοοσο χαρούμενη,είπα να φτιάξω σοκολατόπιτα για να κεράσω τους πάντες!
Αυτό το ποστ λοιπόν, θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει από μένα..ναι, ναι..!θα σας πω τη συνταγή μου για τη σοκολατόπιτα.. Πάμε;;;

Yλικά
3 κουβερτούρες των 125gr
1 μαργαρίνη (250gr)
5 αβγά
1,5 φλ.τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1,5 φλ. τσαγιού ζάχαρη
3 βανίλιες

Σπάω την κουβερτούρα σε κομμάτια και τη ρίχνω σε ένα μπωλ

Μαζί με τη κουβερτούρα ρίχνω και τη μαργαρίνη και τα κάνω μπεν μαρί. Εγώ επειδή θέλω να τελειώνω πιο γρήγορα, βάζω το μπωλ σε πολύ χαμηλή θερμοκρασίαστο φούρνο μικροκυμμάτων.

Το βγάζω συχνά από το φούρνο μικροκυμμάτων και το ανακατεύω. Στο τέλος, ενώ έχουν μείνει λίγα κομμάτια κουβερτούρας, τα ανακατεύω συνέχεια μέχρι να λιώσουν μόνα τους.
Στη συνέχεια ρίχνω τη βανίλια και τη ζάχαρη. Συνεχίζω να ανακατεύω μέχρι να διαλυθούν όλα καλά.

Σπάω τα αβγά και τα ρίχνω κι αυτά μέσα. Ανακατεύω καλά.

Τέλος, ρίχνω και το τελευταίο υλικό που είναι το αλεύρι και ανακατεύω.

Ρίχνω το μείγμα σε ένα πυρέξ...

...και το βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα για 20 λεπτά.
Το σταυρώνω!

Μην ανησυχήσετε αν μετά από 20 λεπτά σας φαίνεται πως είναι κάπως "νερουλό"...έτσι πρέπει να είναι.

Μπορείτε να το φάτε ή ζεστό με το που θα βγει από το φούρνο (είναι σανσουφλέ σοκολάτας), ή να το βάλετε στο ψυγείο και να το φάτε κρύο. Εγώ το προτιμώ κρύο γιατί μοιάζει σαν brownies!
p.s.: μπορείτε να βάλετε και κομματάκια Oreo cookies μέσα στο μείγμα..του ταιριάζουν πολύ!

Εύχομαι να σας άρεσε και να το επιχειρήσετε!
Ούτως ή άλλως, δεν είναι ούτε δύσκολο, ούτε χρονοβόρο! dtmakeupgirl.blogspot.gr

1 σχόλιο

  1. Η πίεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία από την Τρόικα, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ( και με τις πλάτες της ΔΗΜΑΡ ) είναι αφόρητη.

    Αυτή τη στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι είναι άνεργοι ή με μισθούς/συντάξεις πείνας, και υποχρεώνονται να πληρώνουν 4 και 5 φόρους σε εισοδήματα, ακίνητα και αυτοκίνητα. Επιπλέον με τους νέους φόρους στα ακίνητα και οικόπεδα του 2014 , καθώς και με την κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά, του χρόνου κάθε οικογένεια θα πληρώνει φόρο άνω των 2500 έως 5000 ευρώ δημιουργώντας μια ... κολασμένη κατάσταση για το 90% των Ελλήνων.

    Όλο αυτό το φορομπηχτικό σκηνικό θα οδηγήσει σε μια σιωπηλή αγανάκτηση που θα εκφραστεί στις κάλπες που θα στηθούν. Τα διαπλεκόμενα ( αστεία ) γκάλοπ είναι εκτός πραγματικότητας, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είναι σε διαθεσιμότητα. Ο Σύριζα θα ξεπεράσει το 35% και η Χ.Α το 15 με 20% ( αν δεν υπάρχει ο κόσμος που την ψηφίζει από αγανάκτηση και όχι επειδή πιστεύει την ιδεολογία της θα στραφεί σε όποιο άλλο ακραίο κόμμα εμφανιστεί ). Οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ θα ξεπεράσουν το ΠΑΣΟΚ, που μαζί με τη ΔΗΜΑΡ θα περάσουν το 3% μόνο αν κατέβουν μαζί ( μαζί θα πιάσουν ένα 4 ώς 5% )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση