GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο νεαρότερος serial killer του κόσμου - Διέπραττε έναν φόνο την εβδομάδα

Είναι μόλις 20 χρόνων και έχει διαπράξει τουλάχιστον 79 δολοφονίες. Ο λόγος για τον Χουάν Πάμπλο Βανκέζ που ανήκει σε ένα από τα πλέον δι...

Είναι μόλις 20 χρόνων και έχει διαπράξει τουλάχιστον 79 δολοφονίες.
Ο λόγος για τον Χουάν Πάμπλο Βανκέζ που ανήκει σε ένα από τα πλέον διαβόητα καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN ο 20χρονος συνελήφθη πρίν από τέσσερις μέρες από τις αρχές ενώ ο ίδιος έχει ήδη ομολογήσει την ενοχή του για 45 ανθρωποκτονίες. Οι εισαγγελικές αρχές αναφέρουν μάλιστα ότι έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης για τουλάχιστον 34 ακόμη δολοφονίες, οι περισσότερες εκ των οποίων διεπράχθησαν μέσα στο 2012.

Όπως υπολογίζεται ο έφηβος έμπορος ναρκωτικών διέπραττε περίπου ένα φόνο την εβδομάδα, πολλούς από τους οποίους μάλιστα «για τη διασκέδαση του».
Μεταξύ των θυμάτων του, που πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να ξεπερνούν τα 150, περιλαμβάνονταν αστυνομικοί, έμποροι ναρκωτικών αντίπαλων συμμοριών, μια στριπτιζέζ και κυριολεκτικά αμέτρητα αθώα άτομα που δεν εμπλέκονταν με κανέναν τρόπο μαζί του. Ανάμεσά τους, δεκάδες και εκείνοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που δεν είχαν χρήματα να του καταβάλουν για την «προστασία» την οποία πουλούσε η συμμορία του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας της πόλης Νουόβε Λεόν, ο Χουάν Πάμπλο Βάνκεζ πρέπει να κατέχει δύο παγκόσμια ρεκόρ εγκληματικότητας, καθώς είναι όχι μόνο ο νεαρότερος serial killer του κόσμου αλλά και αυτός με τους περισσότερους φόνους στο εγκληματικό «βιογραφικό» του.
«Είναι κάτι πολύ χειρότερο από ένα άγριο ζώο», είπαν χαρακτηριστικά οι Αρχές, «μια ζωή δεν σημαίνει απολύτως τίποτε γι' αυτόν, και μπορεί και να την αφαιρέσει ακόμη και χωρίς κανένα λόγο».

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη χώρα κυριολεκτικά αντιμετωπίζει ένα ατελείωτο κύμα βίας που στρέφεται γύρω από κάθε είδους εγκληματική δραστηριότητα, με πρώτη αυτή της διακίνησης ναρκωτικών, ενώ ο αριθμός των ατόμων που δολοφονούνται από συμμορίες δολοφόνων, αγγίζουν τους 1.000 κάθε μήνα.

1 σχόλιο

  1. Έκαναν 30 χρόνια για να βρουν τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, δεν έχουν εξιχνιάσει τόσες τρομοκρατικές οργανώσεις και δολοφονίες ( Μαρφίν, Γκιόλα ) κλπ, και τώρα έχουν την εν ψυχρώ δολοφονία 2 νέων ( άσχετα αν διαφωνεί κανείς εντελώς με το κόμμα τους ή με την ιδεολογία τους )! Και κανένας δεν θα παραιτηθεί ; Κανείς δεν έχει ευθύνες ; Ποιοι θεωρούσαν όλα τα μέλη και τους ψηφοφόρους της Χ.Α ως "εγκληματική οργάνωση" και τους στοχοποίησαν στα μάτια των γνωστών-αγνώστων ; Σήμερα κιόλας θα πρέπει κυβέρνηση και Υπουργός να παραιτηθούν και να πάμε σε πρόωρες εκλογές. Μέσα σε τέτοιο φορομπηχτικό κλίμα και σε κλίμα έντασης-πίεσης προς την Ελληνική Κοινωνία, ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει τη λύση, οδηγώντας σε μονοψήφια νούμερα την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση