GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα smartphone που γιατρεύει τις "πληγές" του

Eπαναστατικό υλικό "επουλώνει' γρατζουνιές στην κυρτή επιφάνειά του\ Θα μπορούσε να είναι το κινητό του Wolverine! Πάντως, ...

Eπαναστατικό υλικό "επουλώνει' γρατζουνιές στην κυρτή επιφάνειά του\

Θα μπορούσε να είναι το κινητό του Wolverine!

Πάντως, τo video που συνόδεψε την κυκλοφορία του G FLEX, του νέου κυρτού κινητού της LG, και παρουσίαζε την επιφάνεια της "πλάτης" του τηλεφώνου να αυτο-επουλώνεται από γρατζουνιές, και να μή χαλάει από τα βάρη άφηνε ένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Συνήθως παρόμοια μαρκετινγκ τρικ χρησιμοποιούνται από τις μεγάλες εταιρείες για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου, με τις ειδικές λεπτομέρειες των test, να εμφανίζονται με μικρά γράμματα.

Όμως ένας από τους πλέον έγκυρους testers νέων συσκευών και persona του YouTube, o Marques Brownlee, αποφάσισε -σε ρόλο Mythbuster- όχι μόνο να τεστάρει τη συσκευή της LG, σε πραγματικές συνθήκες και όχι σε ιδανικές, όπως παρουσιάζεται στο εταιρικό video, αλλά και να δει αν όντως ευσταθεί το συνθετικό Flex (=εύκαμπτο) του ονόματός του.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, στο video που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση