GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λουσίντα Άραγκον : Το ημίγυμνο μοντέλο πίσω από την έμπνευση του Snapchat [εικόνες]

Το Snapchat λίγο πολύ το γνωρίζουν πλέον όλοι. Είτε από την πρωτότυπη λειτουργία της εφαρμογής όπου μπορείς να στέλνεις φωτογραφίες οι οπ...

Το Snapchat λίγο πολύ το γνωρίζουν πλέον όλοι. Είτε από την πρωτότυπη λειτουργία της εφαρμογής όπου μπορείς να στέλνεις φωτογραφίες οι οποίες αυτοκαταστρέφονται, είτε από την άρνηση του δημιουργού να πουλήσει την πατέντα του στον Μαρκ Ζούκενμπερκ για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Από που εμπνεύστηκε όμως την πατέντα που τον έκανε διάσημο και πλούσιο ο μόλις 23 ετών Εβαν Σπίγκελ; Σύμφωνα με το businessinsider, η νυν κοπέλα του Εβαν πρέπει να βοήθησε κάπως στην έμπνευση της εφαρμογής, αφού όπως φαίνεται από τους λογαριασμούς της στο Facebook και στο Instagram της αρέσει η αφαιρετική περιβολή, κοινώς όχι και πολλά πολλά ρούχα.

Η Λουσίντα Άραγκον όπως ονομάζεται είναι μοντέλο και θα εμφανιζεται στην επιτυχημένη σειρά του ABC «the Bachelor» το προσεχές έτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση