GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρολάιν Κένεντι: «To πνεύμα του πατέρα μου παραμένει ζωντανό»

Συνέντευξη στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Ιαπωνίας παραχώρησε η κόρη του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Τόκ...


Συνέντευξη στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Ιαπωνίας παραχώρησε η κόρη του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Τόκιο.
«Το πνεύμα του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι παραμένει ζωντανό παρόλο που το νήμα της ζωής του κόπηκε σύντομα» δηλώνει σε συνέντευξή της στην ιαπωνική εφημερίδα «Yomiuri» η κόρη του 35ου προέδρου των ΗΠΑ που δολοφονήθηκε πριν από 50 χρόνια στο Ντάλας.

Όπως υποστηρίζει η Καρολάιν Κένεντι «συναντά συχνά ανθρώπους που της λένε ότι ο πατέρας της αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκείνους. Είναι μια υπενθύμιση ότι καθήκον μας είναι να εργαστούμε όλοι από κοινού για έναν καλύτερο κόσμο».

Η Καρολάιν Κένεντι πραγματοποιεί επίσκεψη το Τόκιο ως η Αμερικανίδα πρεσβευτής στην Ιαπωνία. Η συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Ιαπωνίας περιλαμβάνει τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις της για τη συμπλήρωση 50 ετών από τη δολοφονία του πατέρα της.

Εξάλλου, τόνισε ότι μεταξύ της κληρονομιάς που άφησε εκείνος είναι και ο αμερικανικός οργανισμός για τη διεθνή ανάπτυξη, που παρείχε πρόσφατα ανθρωπιστική βοήθεια και στους πληγέντες του τυφώνα Χαιγιάν στις Φιλιππίνες.
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση