GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα top "κέρατα" της Showbiz

Τα ζευγάρια που θα δείτε παρακάτω, θεωρούνταν τα πιο αγαπημένα στη showbiz παγκοσμίως. Τέτοιος έρωτας και τέτοια αγάπη δεν είχε ματα...


Τα ζευγάρια που θα δείτε παρακάτω, θεωρούνταν τα πιο αγαπημένα στη showbiz παγκοσμίως. Τέτοιος έρωτας και τέτοια αγάπη δεν είχε ματαξαναδεί το ανθρώπινο είδος. Όλα τους όμως κατέληξαν στο ίδιο σημείο! Αφού έγιναν tabloid και βγήκαν όλα τα άπλυτά τους στη φόρα, ήρθε και η στιγμή των δικαστικών διενέξεων με μπόλικο θυμό και δηλώσεις μίσους και από τις δύο πλευρές και μάλιστα δημόσια! Βλέπετε, το κέρατο, πάει σύννεφο στην κατά τα άλλα γεμάτη λάμψη showbiz. Δείτε ποια ζευγάρια έχουν αφήσει ιστορία με τους χωρισμούς τους και τις αντιπαραθέσεις τους λόγω της ύπαρξης τρίτου προσώπου ανάμεσά τους.

Eva Longoria και Tony Parker

Μετά από τρία χρόνια γάμου, η Longoria έκανε αγωγή διαζυγίου το 2010 εναντίον του συζύγου της Tony Parker. Λίγο καιρό μετά την κίνησή της αυτή, η Longoria αποκάλυψε πως χώρισε τον Parker επειδή τον τσάκωσε στα πράσα να στέλνει μηνύματα σε άλλες γυναίκες. Και φυσικά δεν χρειάστηκαν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά για να μάθουν και να δημοσιεύσουν ότι ο Parker διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τη σύζυγο του άλλοτε συμπαίκτη του Erin Barry, την Brent Barry.

Maria Shriver και Arnold Schwarzenegger

Στις 9 Μαΐου του 2011, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου. Οκτώ μέρες αργότερα, οSchwarzenegger παραδέχτηκε δημόσια ότι είχε αποκτήσει παιδί με την οικιακή βοηθό του σπιτιού τους, MildredPatricia Baena. Όταν έγινε η ανακοίνωση, το παιδί ήταν ήδη 14 χρονών. Την 1η Ιουλίου του ίδιου χρόνου, η απατημένη σύζυγος κατέθεσε αγωγή διαζυγίου.

Ashton Kutcher και Demi Moore

Μετά από πολλές εβδομάδες αφότου είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο Ashton Kutcher διατηρούσε σχέση με την 22χρονη Sara Leal ενώ ήταν παντρεμένος με την Demi Moore, η διάσημη ηθοποιός εξέδωσε το 2011 επίσημη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι σκόπευε να χωρίσει τον κατά πολλά χρόνια μικρότερο σύζυγό της ύστερα από έξι ολόκληρα χρόνια γάμου. Το ακόμα χειρότερο στην υπόθεση είναι ότι ο Kutcher φόρεσε το «κέρατο» στη σύζυγό του, ένα μόλις βράδυ πριν γιορτάσουν την έβδομη επέτειο του γάμου τους.

Kristen Stewart και Robert Pattinson

Στις 25 Ιουλίου η είδηση ότι η Stewart είχε απατήσει τον σύντροφό της με τον 41χρονο σκηνοθέτη της ταινίας 'Snow Whiteand the Huntsman' Rupert Sanders ράγισε καρδιές! Τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο της φιλί με τον Pattinson, η διάσημη ηθοποιός σε μία δημόσια απολογία της προς εκείνον για την απιστία της παραδέχτηκε: «τον αγαπώ, τον αγαπώ».

Hugh Grand και Elizabeth Hurley

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 1987 όταν γνωρίστηκαν σε πλατό γυρισμάτων. Η Hurley στάθηκε στο πλευρό του συντρόφου της ακόμα και όταν εκείνος συνελήφθη το 1995 ύστερα από μία καυτή νύχτα με πόρνeς. Όμως το 2000, μετά από 13 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Sienna Miller και Jude Law

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2004 όμως δυστυχώς ο αρραβώνας τους δεν κράτησε για πολύ. Επτά μήνες αφότου είχε κάνει πρόταση στην ηθοποιό, ο Law παραδέχτηκε δημοσίως πως διατηρούσε δεσμό με την νταντά των παιδιών που είχε αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Sadie Frost.

Mario Lopez και Ali Landry

Και πιστεύαμε ότι ο γάμος της Kim Kardashian με τον Kris Humphries ήταν ο πιο σύντομος στο Χόλιγουντ. Και όμως, ο Lopez και η Landry παντρεύτηκαν στις 24 Απριλίου του 2004 και δύο εβδομάδες αργότερα εκείνη ακύρωσε τον γάμο καθώς έμαθε πως ο νέος σύζυγός της είχε παράνομη eρωτική σχέση.

Tiger Woods και Elin Nordegren

Ο καλύτερος γκολφέρ παγκοσμίως βρέθηκε στο κέντρο ενός σκανδάλου όταν μεγάλη εφημερίδα αποκάλυψε το 2009 ότι ΄διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την παρουσιάστρια Rachel Uchitel. Οι πληροφορίες ότι ο Woods είχε κοιμηθεί με τουλάχιστον 19 eρωμένες κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων γάμου του με την Nordegren και η δημόσια παραδοχή από τον ίδιο για τα λάθη που έκανε ως σύζυγος οδήγησε στο διαζύγιο του ζευγαριού που κατατέθηκε το 2010.

Brad Pitt και Jennifer Aniston

Το 2005, μετά από τέσσερα χρόνια με την Aniston, και αρκετούς μήνες δουλειάς στο πλευρό της Angelina Jolie για την ταινία «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ» o Pitt ανακοίνωσε ότι χωρίζει από την σύζυγό του. Αν και τόσο ο ίδιος ο Pitt όσο και η Jolie αρνήθηκαν ότι όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας τους οι δυο τους είχαν eρωτικές σχέσεις, λέγεται ότι ο διάσημος ηθοποιός συναισθηματικά τουλάχιστον είχε απομακρυνθεί ολοκληρωτικά από την Aniston. Μετά τον χωρισμό του ζευγαριού επικράτησε μιντιακή φρενιτίδα όμως πλέον όλα είναι... περασμένα ξεχασμένα και οι Brangelina έχουν ήδη έξι παιδιά μαζί.

Sandra Bullock και Jesse James

Περίπου πέντε χρόνια αφότου είχαν παντρευτεί, πολλές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης και της σeξοβόμβας Michelle McGee ισχυρίστηκαν ότι είχαν σχέση με τον Jesse James. Στις 18 Μαρτίου του 2010 ο ίδιος απολογήθηκε δημόσια για τις... κουτσουκέλες του όμως το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου του 2010.

Ethan Hawke και Uma Thurman

Άλλο ένα σκάνδαλο με νταντά. Ο Hawke και η Thurman χώρισαν το 2003 μετά από πέντε χρόνια γάμου ύστερα από την αποκάλυψη ότι ο διάσημος ηθοποιός διατηρούσε eρωτική σχέση με την νταντά τους, Ryan Shawhughes. Ο ηθοποιός τελικά παντρεύτηκε την νταντά το 2008 και σήμερα έχει δύο παιδιά μαζί της.

Mel Gibson και Robyn Moore

O Gibson και η Moore χώρισαν το 2006 μετά από 26 χρόνια γάμου μετά την αποκάλυψη των φωτογραφιών του διάσημου ηθοποιού με την Oksana Grigorieva η οποία ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος στο παιδί του Gibson, έξι εβδομάδες αφότου η πρώην σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

James Cameron και Linda Hamilton

Οκτώ μήνες αφότου είχαν παντρευτεί το 1997, χώρισαν. Χρόνια μετά, η Hamiton αποκάλυψε ότι ο Cameron είχε παράνομο eρωτικό δεσμό με την ηθοποιό Suzy Amis η οποία έπαιζε στον Τιτανικό που είχε σκηνοθετήσει ο Cameron.

Meg Ryan και Dennis Quaid

Μετά από εννέα χρόνια γάμου, η διάσημη ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με τον Russell Crowe με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας 'Proof of Life' στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν το 2000. Το διαζύγιο του ζευγαριού οριστικοποιήθηκε το 2001.

Eddie Cibrian και Brandi Glanville

Τον Ιούλιο του 2009, το ζευγάρι χώρισε μετά την αποκάλυψη ότι εκείνος διατηρούσε eρωτική σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του LeAnn Rimes η οποία εκείνη την εποχή ήταν επίσης παντρεμένη. Cibrian και Glanville χώρισαν το 2010 και εκείνος παντρεύτηκε με την Rimes το 2011.

Debbie Reynolds και Eddie Fisher

Η Reynolds και ο Fisher παντρεύτηκαν το 1955 αλλά χώρισαν τέσσερα χρόνια μετά όταν εκείνος eρωτεύτηκε την Elizabeth Taylor.

Robert Rodriguez και Elizabeth Avellan

Μετά από 16 χρόνια γάμου, ο Rodriguez απέκτησε eρωτική σχέση με την Rose McGowan. Το 2006 ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την Elizabeth Avellan.

Marilyn Manson και Dita Von Teese

Μετά την είδηση ότι ο Marilyn Manson είχε eρωτική σχέση με την Evan Rachel Wood, η Von Teese κατέθεσε αγωγή διαζυγίου το 2006 εναντίον του. Η Wood και ο Manson παραδέχτηκαν ότι είναι ζευγάρι, έναν χρόνο μετά.

Billy Bob Thorton και Laura Dern

Για ακόμα μία φορά η Angelina Jolie υποδύθηκε τον ρόλο της πέτρας του σκανδάλου, αυτή τη φορά ανάμεσα στον πρώτο της σύζυγό BillyBob Thorton και την τότε αρραβωνιαστικιά του Laura Dern. Μάλιστα, μία μόλις μέρα αφότου το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, η Angelina εμφανίστηκε με τατουάζ στο σώμα της στο οποίο έγραφε το όνομα του Billy Bob Thorton. To 2000 ο ηθοποιός και η Jolie παντρεύτηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση