GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφοδρή επίθεση Αντώναρου κατά Γιώργου, μέσω Twitter

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο τελευταίος εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος εξαπέλυσε σφο...


Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο τελευταίος εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, με διαδοχικές αναρτήσεις.

“Για να μην ξεχνιόμαστε: Μοιραίος άνθρωπος για τα δεινά που περνάνε οι Έλληνες σήμερα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτός για τον οποίο λέει σήμερα στην Καθημερινή ο Λευτέρης Παπαδόπουλος ότι ήταν ό, τι χειρότερο έτυχε στη χώρα, και ήθελε να κυβερνήσει με την παρέρα του.

Ναι, ο ίδιος που έλεγε συστηματικά “όχι” σε κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια, και υπέκλεψε την ψήφο των Ελλήνων με το “λεφτά υπάρχουν”.

Ναι, ο ίδιος που δεν έβλεπε τη διεθνή οικονομική κρίση, και μας οδήγησε συστηματικά και με πρόθεση στο Μνημόνιο και στην αγκαλιά του ΔΝΤ”, έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για τον Γιώργο Παπανδρέου.
ysterografa.gr

2 σχόλια

  1. ΤΙ ΛΕς ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟς ΚΑΙ ΑΣΥ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΕΣΕΙς ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕς ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΙ ΣΙΜΗΤΗ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΥς ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΑΓΡΟΤΕς ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ .ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΜΕΙς ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακόμοιρε 4,41 οι ευθύνες της διακυβέρνησης Καραμανλή δεν επισκιάζουν τα αληθινά εγκλήματα της δια κυβέρνησης Γιωργάκη Παπανδρέου και ΣΙΑ ή και ΣΟΡΡΟΣ. Ότι προτιμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση