GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανηγυρίζει μέσω twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης για την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

Τι και αν βρίσκεται στο Καζακστάν, ο Άδωνις Γεωργιάδης, φροντίζει να είναι πάντα ενήμερος και φυσικά πάνω από το twitter. Έτσι γύρω στις ...

Τι και αν βρίσκεται στο Καζακστάν, ο Άδωνις Γεωργιάδης, φροντίζει να είναι πάντα ενήμερος και φυσικά πάνω από το twitter. Έτσι γύρω στις πέντε τα ξημερώματα έστειλε μήνυμα στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, για να του δώσει συγχαρητήρια για την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. «Υπουργέ μας αν και είμαι στο Καζακστάν έφθασαν και εδώ τα ωραία νέα. Επιτέλους!! Εύγε! » έγραψε χαρακτηριστικά.

Με άλλη ανάρτηση συνεχίζει λέγοντας: «Φαντάζεσαι στο Καζακστάν ή οπουδήποτε αλλού τόσους μήνες κατάληψη σε δημόσιο κτίριο; Το πιστεύεις; Φτάνει πια!», τονίζοντας ότι «αυτά δε γίνονται ούτε στο Καζακστάν»
«Τώρα μην μου πεις ότι δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί; Αστειεύεσαι προφανώς ε;», ήταν το τελευταίο «τιτίβισμα» του υπουργού Υγείας.

3 σχόλια

  1. -Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ίσως το μεγαλύτερο κάθαρμα που έχει περάσει στη βουλή από συστάσεως Ελληνικού κράτους.
    -Και από τον Βενιζέλο;
    -..Εδώ δεν έχω εύκολη απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από έναν καραγκιόζη τι να περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Καζακστάν που υποτιμάς -.....υπουργάρα- δεν θα έκλεινε ποτέ την κρατική του τηλεόραση και ραδιοφωνία ! Άντε ! "Κλείστε" και τον εθνικό μας Ύμνο, να τελειώνετε με μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση