GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερίδα του ΥΠΕΚΑ στα Καμένα Βούρλα για τα αυθαίρετα [video]

Το ΥΠΕΚΑ συνεχίζει σειρά ενημερωτικών δράσεων σε όλη τη χώρα για την εξοικείωση του τεχνικού κόσμου με το νόμο 4178/2013, για την αν...


Το ΥΠΕΚΑ συνεχίζει σειρά ενημερωτικών δράσεων σε όλη τη χώρα για την εξοικείωση του τεχνικού κόσμου με το νόμο 4178/2013, για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης και το περιβαλλοντικό ισοζύγιο.
Είναι η πρώτη φορά που πολιτική ηγεσία και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου αναλαμβάνουν πρωτοβουλία να ενημερώσουν τοπικά τους μηχανικούς και τα στελέχη των αρμόδιων περιφερειακών υπηρεσιών για τις ισχύουσες διατάξεις περί αυθαιρέτων.

Αυτήν την περίοδο η ενημέρωση λαμβάνει τη μορφή ημερίδων, όπου παρουσιάζονται και αναλύονται βασικά σημεία του νέου νόμου.

Η συμμετοχή των μηχανικών είναι μεγάλη και ήδη περισσότεροι από δυόμιση χιλιάδες μηχανικοί έχουν ενημερωθεί από τα στελέχη του Υπουργείου.

Οι παρατηρήσεις και τα ερωτήματα των μηχανικών καταγράφονται από το ΥΠΕΚΑ και τυχόν ζητήματα που προκύπτουν τυγχάνουν άμεσα επεξεργασίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Την Παρασκευή στο κλειστό γυμναστήριο Καμένων Βούρλων ο Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Σωκράτης Αλεξιάδης, παρουσίασε βασικές διατάξεις του νέου νόμου ενώ ειδικότερα θέματα εφαρμογής του νόμου παρουσίασαν ο Νομικός Σύμβουλος του Υπουργού Αναπληρωτή ΠΕΚΑ, Κωνσταντίνος Καρατσώλης και η Προϊσταμένη (Τμήματος Α) της Διεύθυνσης Οικοδομικού και Κτιριολογικού Κανονισμού (ΔΟΚΚ) Ευρυδίκη Γαρδίκη.

lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση