GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τρέιλερ της ταινίας «Νymphomaniac» του Λαρς Φον Τρίερ που απέσυρε το Youtube

Αναρωτιέται κανείς για το αν η πρόσφατη απόσυρση του διαφημιστικού τρέιλερ της τελευταίας ταινίας του Λαρς Φον Τρίερ «Nymphomaniac» από τ...

Αναρωτιέται κανείς για το αν η πρόσφατη απόσυρση του διαφημιστικού τρέιλερ της τελευταίας ταινίας του Λαρς Φον Τρίερ «Nymphomaniac» από το Youtube.com είναι μέρος της ήδη επιτυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας που άρχισε πριν από δυο χρόνια στο φεστιβάλ των Καννών.

Τότε που ο προκλητικός Δανός σκηνοθέτης εκτός από το ότι δήλωσε την συμπάθειά του προς το πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ, ανακοίνωσε επίσης την δημιουργία ενός «θρησκευτικού πορνό».

Όπως μπορείτε να δείτε, το τρέιλερ (που συνοδεύεται από τους ήχους του γερμανικού συγκροτήματος Rammstein και την βαριά φωνή του τραγουδιστή Τιν Λίντεμαν) είναι αρκετά προκλητικό _όχι όμως και σε σημείο να αποσυρθεί από το Youtube!

Σύμφωνα με την εταιρία διανομής της ταινίας στην Ελλάδα «Seven Films», ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο η σκηνή του στοματικού έρωτα.

Εδώ και λίγο καιρό, λίγο πριν την έξοδο του «Nymphomaniac» στις αίθουσες, η διαφημιστική καμπάνια της ταινίας συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Το επιστημονικό πλασάρισμα της ταινίας που μάλιστα θα προβληθεί σε δυο μέρη, γίνεται με ιδιαίτερη σχολαστικότητα και μέθοδο.

Εφέτος τον Μάιο δόθηκε στον Τύπο μια φωτογραφία με όλους τους ηθοποιούς συγκεντρωμένους για ειδική φωτογράφηση (την δημοσιεύουμε και πάλι εδώ). Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν ειδικά πόστερ που δείχνουν τους ηθοποιούς σε γυμνές προκλητικές πόζες.

Και τώρα το «απαγορευμένο» τρέιλερ. Τι άλλο χρειάζεται κανείς για να θριαμβεύσει στα ταμεία;

Το πρώτο μέρος του «Nymphomaniac» θα προβάλλεται στην Ελλάδα 23 Ιανουαρίου.

Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση