GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασιλική περιποίηση για... τρίχες -Εξι ώρες στο κομμωτήριο και σχεδόν 1.000 δολάρια ξόδεψε η Κέιτ Μίντλετον

Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο όταν πρόκειται για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Από την κορυφή ως τα νύχια, μπαίνουν στ...

Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο όταν πρόκειται για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Από την κορυφή ως τα νύχια, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Κάπως έτσι είχαν προκύψει και τα κακεντρεχή σχόλια για την κουπ της Κέιτ Μίντλετον, αφού η δούκισσα του Κέμπριτζ είχε εμφανιστεί με γκρίζες τρίχες. Ξόδεψε λοιπόν χρήματα και ώρες για να διορθώσει το μείζον θέμα που απασχόλησε τους Βρετανούς.

Η Μίντλετον πέρασε σχεδόν έξι ώρες σε ένα πολυτελές hair spa του Λονδίνου. Σύμφωνα με το Vanity Fair, η περίφημη θεραπεία του διάσημου κομμωτή Ροσάνο Φερέτι κόστισε 984 δολάρια η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κούρεμα με χειροποίητα ψαλίδια, τα οποία προφανώς κάνουν κάποια σημαντική διαφορά στο αποτέλεσμα.

Ο εν λόγω Ιταλός μάλιστα κάποτε είχε περιποιηθεί και τα μαλλιά της Νταϊάνα, οπότε ήταν έτοιμος για την... πρόκληση. Πάντως, μετά από το κούρεμα και τη βαφή η Μίντλετον φαινόταν πολύ ανανεωμένη, αν και σίγουρα θα μπορούσε να φροντίσει την εικόνα της με λιγότερο κόπο και χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση