GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤ: Διαγωνισμός για το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ

Διαδικτυακό διαγωνισμό για τους κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να επιστήσει την ...

Διαδικτυακό διαγωνισμό για τους κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να επιστήσει την προσοχή στα χαρακτηριστικά ασφαλείας... του νέου τραπεζογραμματίου των 10 ευρώ.

Συγκεκριμένα, πριν από την επίσημη παρουσίαση του νέου τραπεζογραμματίου τον Ιανουάριο του 2014, οι κάτοικοι της Ε.Ε. θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό αυτόν, που ξεκινά σήμερα.

Οι παίκτες πρέπει να ανακαλύψουν τέσσερα από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του νέου τραπεζογραμματίου και να μαντέψουν τον αριθμό τραπεζογραμματίων ευρώ σε κυκλοφορία στη ζώνη του ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου 2013.

Ο διαγωνισμός αρχίζει σήμερα στις 10 π.μ. και λήγει στις 12 Ιανουαρίου 2014, στις 11.59 μ.μ. (ώρα κεντρικής Ευρώπης).

Είκοσι από τους παίκτες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα κερδίσουν από ένα διακεκριμένο (VIP) τραπεζογραμμάτιο των 5 ευρώ της σειράς «Ευρώπη» με την ιδιόχειρη υπογραφή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Άλλοι 80 διαγωνιζόμενοι θα λάβουν από ένα αναμνηστικό τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ της πρώτης σειράς.

Το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ θα παρουσιαστεί επισήμως στις 13 Ιανουαρίου 2014 και θα τεθεί σε κυκλοφορία αργότερα εντός του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση