GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύθραυστη η κυβέρνηση, έμεινε με 152 βουλευτές‏...

Σε αναδιάταξη δυνάμεων και ισχυροποίηση εσωκομματικών μετόπων οδηγεί η διαγραφή του "ανυπάκουου" Βύρωνα Πολύδωρα. Αν και ο πρωθ...

Σε αναδιάταξη δυνάμεων και ισχυροποίηση εσωκομματικών μετόπων οδηγεί η διαγραφή του "ανυπάκουου" Βύρωνα Πολύδωρα. Αν και ο πρωθυπουργός επέμεινε στη σκληρή γραμμή που επιβάλλει μηδενική ανοχή στις διαφοροποιήσεις, τώρα γίνεται αιχμάλωτος εύθραυστων εσωκομματικών ισορροπιών, όπως και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η απώλεια του Βύρωνα Πολυδωρα περιορίζει την κυβερνητική πλειοψηφία στους 152 βουλευτές, ενώ διαψεύδει τον Αντώνη Σαμαρά που δήλωνε προς τους Ευρωπαίους και σε συνεντευξεις του ότι ακόμα και να υπάρξουν διαρροές αυτές θα αναπληρωθούν από νέο αίμα.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου, το οποίο είχε τελικά ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, εξέλιξη που αποτελεί πλήγμα στην αξιοπιστία του ίδιου του πρωθυπουργού.
Όλα αυτά ενώ το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας θυμίζει καζάνι που βράζει. Βουλευτές και κομματικά στελέχη έχουν στοχοποιήσει τον Γιάννη Στουρνάρα, ενώ κινήσεις του Μαξίμου τα τεευταία 24ωρα αφήνουν ακάλυπτο τον υπουργό Οικονομικών, ενώ φαίνεται μια προσπάθεια να τον "βγάλουν φοσάιντ".
Το Μέγαρο Μαξίμου ωστόσο, εκτιμά, ότι δεν θα υπάρξουν άλλα προβλήματα, καθώς θα βρίσκονται θετικές ψήφοι από τη δεξαμενή των ανεξάρτητων βουλευτών για να στηρίζουν το κυβερνητικό έργο.
sofokleousin

3 σχόλια

  1. Πατάτε τον τον πούστη τον πουλημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE NA ΔOYME ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ .ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΧΩΝΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ .ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΔΗΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ: Πηγα στο κοινωνικο παντοπωλειο στις 12:40, λιγο πριν κλεισει (13:00) και με ρωτησαν ποσα ατομα εχω, οταν ειπα τον αριθμο, η κοπελα σηκωσε τα χερια της ψηλα και ειπε: "επιτελους καποιος που ειπε την αληθεια"! Την ρωτησα αν εννοει οτι οι αλλοι δεν την ειπαν και μου απαντησε οτι ελεγαν παραπανω ατομα για να παρουν πιο πολλα! Την ξαναρωτησα: οταν σας απαντουν ετσι, τι λετε; Απαντω "δεν ειναι ακριβες"!
    Δηλαδη, ολοκληρη μερα, περασαν τοσες εκατονταδες συνανθρωποι μου απο εκει και μονο εγω ειπα την αληθεια;! Πολυ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ με γεμισε αυτη η διαπιστωση!
    ΟΛΟΙ ΨΕΜΑΤΑ;! Για ενα ρυζι κι ενα παραπανισιο γαλα;! ΓΙΑΤΙ;!
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση