GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χέρια των αρχών οι 16άρηδες

Τέλος στο “κρυφτούλι” έβαλαν οι αστυνομικές αρχές καθώς πριν λίγο συνέλαβαν τους δύο από τους τρεις 16άρηδες, έναν...


Τέλος στο “κρυφτούλι” έβαλαν οι αστυνομικές αρχές καθώς πριν λίγο συνέλαβαν τους δύο από τους τρεις 16άρηδες, έναν...
Έλληνα κι έναν Αλβανό. Αύριο, αναμένεται να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο με νέα δικογραφία που αφορά την υπόθεση της ληστείας σε βάρος δύο ατόμων στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι γνωστοί πλέον 16άρηδες φαίνεται ότι δεν βάζουν μυαλό καθώς πριν λίγες ημέρες είχαν περάσει το κατώφλι του ανακριτικού απολογούμενοι για 59 κλοπές αυτοκινήτων και μηχανών.

Μάλιστα, τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι σε μία προσπάθεια να τους δοθεί μία ευκαιρία επανένταξης τους στο κοινωνικό σύνολο και επιστροφής τους στο σχολείο, όμως το αυτί τους δεν ίδρωσε.

Παρά τις συστάσεις που τους έγιναν, συνέχισαν την δράση τους απτόητοι, με ορισμένους να εξαφανίζονται για μέρες από τα σπίτια τους. Στο διάστημα αυτό ενεπλάκησαν σε καταδίωξη με αστυνομικούς για ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, ενώ τους αποδίδεται ληστεία μετά ...ξύλου σε βάρος δύο άλλων παιδιών με λεία τα κινητά τηλέφωνα των παθόντων και μερικά ευρώ.

Στα προφίλ τους σε ιστοστελίδες κοινωνικής δικτύωσης «φιγουράρουν» τα ...τρίφυλλα και τσιτάτα «μαγκιάς» και απαξίωσης. Άλλοτε κάνουν like σε καψουροτράγουδα και άλλοτε ραπάρουν με στίχους ενάντια στο κατεστημένο, ενώ δεν κρύβουν τον θαυμασμό τους για τις μηχανές!

Είναι σοκαριστικό ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, μιλάμε για μικροκαμωμένους εφήβους, η εικόνα των οποίων δεν συμβαδίζει με τα όσα τους καταλογίζονται. Παραπέμπουν περισσότερο σε μικρά παιδιά παρά σε άτομα που έχουν εξελιχθεί με την δράση τους σε τρόμο και φόβο, μόνο και μόνο για την πλάκα τους, για να δείξουν ότι «μπορούν». Ακόμα και όταν βρέθηκαν ενώπιον των δικαστικών Αρχών έδειξαν να μην έχουν καμία συναίσθηση της θέσης τους αλλά και σε ποιους απευθύνονται, επιδεικνύοντας, όπως αναφέρεται, απίστευτη θρασύτητα και κυνισμό. cretalive.gr

2 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΞΕΝΟΙ
    ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙΖΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ .ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΟΥΡΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΤΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΩΡΙΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΦΙΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ.ΟΛΟ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΑ ΝΕΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ.
    ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ 2-3 ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΕΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.ΧΩΡΙΑ ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση