GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χριστουγεννιάτικος μποναμάς 16 εκ. ΕΥΡΩ για τους Δημότες της πόλης μας»

Με απεριόριστη ικανοποίηση ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήριος Ντούρος ανακοινώνει ότι με απόφαση του...


Με απεριόριστη ικανοποίηση ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήριος Ντούρος ανακοινώνει ότι με απόφαση του...
Υπουργού Εσωτερικών της 23ης Δεκεμβρίου 2013, ο Δήμος Αχαρνών επιχορηγείται με 16 εκατομμύρια ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς επιχειρήσεις και αποζημιώσεις οικοπέδων.

Πρόκειται για επιπλέον 16 εκατομμύρια που προστίθενται στα 23 εκατομμύρια που έχουν ήδη λάβει οι επιχειρήσεις και οι δημότες μας με την προηγούμενη επιχορήγηση, για ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου Αχαρνών.

Έτσι λοιπόν, 39 εκατομμύρια προς τον Δήμο και 1 εκατομμύριο προς στα Νομικά Πρόσωπα συνολικά, θα έχουν πληρωθεί μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Τα χρήματα αυτά αποτελούν ρεκόρ εισροής χρημάτων στην πόλη μας από συστάσεώς της.

Είναι η πρώτη φορά, που Δήμος Αχαρνών μέσα σε μόλις 1 χρόνο, μειώνει κατά τόσο μεγάλο ποσό το χρέος του και μάλιστα χωρίς να έχει επιβαρυνθεί με οποιοδήποτε δάνειο.

Τονίζεται προς κάθε κατεύθυνση ότι τη διάρκεια αυτής της δημαρχιακής θητείας για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο Δήμος Αχαρνών δεν έλαβε ούτε «ένα ευρώ» δάνειο.

Για πρώτη φορά παρά τις οικονομικές συγκυρίες ο Δήμος Αχαρνών μέσα από συνετή οικονομική πολιτική που επέβαλε ο Δήμαρχος κ. Σωτήριος Ντούρος, κατέστη συνεπής στις υποχρεώσεις προς τους υπαλλήλους, τους προμηθευτές και τους κατόχους οικοπέδων προς αποζημίωση.

Από την έναρξη αυτής της θητείας συνυπολογιζόμενων των έργων του ΕΣΠΑ καθώς και όσων παλαιών οικονομικών οφειλών πληρώθηκαν από ίδιους πόρους, στην πόλη μας εισέρευσαν περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό το έργο που παράχθηκε χωρίς να χρεωθούν με 1 ευρώ οι δημότες όσο και αν γίνεται συντονισμένη προσπάθεια από ορισμένα κέντρα να μην φανεί, είναι η απόλυτη αλήθεια. Είναι η πραγματικότητα.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους υπαλλήλους του Δήμου Αχαρνών οι οποίοι διεκπεραιώνουν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα την απόδοση των ληξιπροθέσμων. Ειδικά στο Διεύθυνση Οικονομικών οι υπάλληλοι έχουν εργαστεί πέρα από τα όρια τους και αυτό δεν μπορεί παρά να τους αναγνωριστεί.

1 σχόλιο

  1. Πέρα από τις στημένες δημοσκοπήσεις των διαπλεκομένων, Ο Σύριζα έχει μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ και τα ποσοστά του είναι σχεδόν στο 30%. Αυτό που μένει, για να υπάρχει ισορροπία στο αντιμνημονιακό μέτωπο, είναι η ενίσχυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ώστε να αποτελέσουν ισχυρό παράγοντα σταθερότητας σε μια πιθανή κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ, που θα έχει ως στόχο την ανάκαμψη και της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων. Γι' αυτό και προέχει για τους ΑΝΕΛ ( Καμμένο, Μαριά και Δημαρά ) να κάνουν άνοιγμα σε πατριωτικά κινήματα και κόμματα και να συζητήσουν τις προϋποθέσεις ενός μεγάλου δημοκρατικού, πατριωτικού μετώπου που θα συνεργαστεί σε θέματα οικονομίας με τον Σύριζα, αλλά και θα βάλει ορισμένες κόκκινες γραμμές σε εθνικά- θρησκευτικά θέματα. Η δυναμική παρουσία των ΑΝΕΛ είναι απαραίτητη γιατί η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στα όρια της διάλυσης και της εκλογικής εξαφάνισης και μπορεί να εξασφαλίσει μια σταθερή κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση