GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαιτούσαν 20.000 ευρώ από 38χρονο για να μην αποκαλύψουν δήθεν ερωτική σχέση του

Στον ανακριτή οδηγούνται τη Δευτέρα δύο άνδρες και μία γυναίκα που συνελήφθησαν για εκβίαση σε βάρος ενός 38χρονου στην Πάτρα. Οι συλ...

Στον ανακριτή οδηγούνται τη Δευτέρα δύο άνδρες και μία γυναίκα που συνελήφθησαν για εκβίαση σε βάρος ενός 38χρονου στην Πάτρα.

Οι συλληφθέντες, ένας 45χρονος, ένας 42χρονος και μία 25χρονη, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών

Σύμφωνα με την αστυνομία, απαιτούσαν εκβιαστικά από 38χρονο, την καταβολή του χρηματικού ποσού των 20.000 ευρώ για να μην αποκαλύψουν σε στενό συγγενικό του πρόσωπο, υποτιθέμενη σχέση του με την 25χρονη.

Σε προσυμφωνημένο ραντεβού κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, ο παθών συναντήθηκε με τον 45χρονο στον οποίο έδωσε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως προκαταβολή του συνολικού ποσού που απαιτούσαν οι δράστες.

Ο 45χρονος συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς να λαμβάνει το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, ενώ λίγη ώρα αργότερα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί στη Πάτρα εντοπιστήκαν και συνελήφθησαν και οι δυο συνεργοί του.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου οδηγηθούν στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για κακουργηματικές κατηγορίες.

directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση