GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χ.Αθανασίου: «Το 2014 θα ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία»

«Το 2014 θα ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αφού θα μπορούμε να μιλάμε πλέον για ανάπτυξη», είπε στην ομιλία του κατά...


«Το 2014 θα ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αφού θα μπορούμε να μιλάμε πλέον για ανάπτυξη», είπε στην ομιλία του κατά τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.
Ο ίδιος ανέπτυξε τις δράσεις του υπουργείου του, αναφέροντας μεταξύ άλλων τον νόμο περί ναρκωτικών, τον νέο κώδικα δικηγόρων, τον νόμο για πρόβλεψη και καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, τους θεσμούς που αποσυμφορούν φυλακές και εξοικονομούν πόρους, τον νόμο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας κ.α., αλλά και την εκδίκαση όλων των υποθέσεων εργαζομένων που παρέμεναν στην εργασία τους με προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, σημειώνοντας πως όλα αυτά έγιναν σε ένα έτος.
Μίλησε ακόμα για την ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων, το κεντρικό σύστημα μηχανογράφησης για τα ειρηνοδικεία της χώρας, την ανάληψη ευθυνών από το δημόσιο απέναντι στον πολίτη όταν καθυστερεί στην απονομή δικαιοσύνης. Κάλεσε δε τους βουλευτές να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση